avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate popescumarian

Activitate popescumarian

Actul de vinzare cumparare al parintilor mei ,cuprinde toata casa cu cele 2 camere ale norei,practic pe cele 2 camere sunt 2 propieteri ,parinti si nora .
Parinti prin actul de vinzare cumparare ?
Nora prin hotarrea judecatoreasca?
Nora ma amenitat ca va merge in instanta si ii v achema pe pertinti mei , ca ce pot fi chemati ei in instanta parinti mei ,ei ou fost de buna credinta si au platit ce li-sau oferit.
buna ziua.parinti meii au inchiat in anul 2000 un act de vinzare cumparare cu bunicul meu din partea lui mama ,la care in act a avut o clauza de intretinere cu tot strictul necesar de zi cu zi plus o camera si obligatia de inmormintare. din pacate a decedat in anul 2009. dinsul 1999 a optinut o hotarre judecatoreasca ,dupa ce sa judecat cu nora sa si sa facut succesinea sotiei dinsuluia decedata cu mult in urma ,sa facut partaju adica lui ia venit 4 camere ,iar lu nora sa 2 camere din aceasi casa ,sa dat hotarre definitiva si irevocabil. asa cum am spus mai sus in 2000 parintii mei ou inchiat acel act de vinzare cunparare .acum 2012 nora dinsului a dorit sa isi faca cadastru pu acele 2 camere pecare le detine prin hotarirea definitiva din 1999. dar dinsa a fost respinsa la cadastru de 4 ori , dupa care a fost si acerut cadastru parintilor mei pe acele 4 camere pe care lea optinut prin acel act de vinzare cumparae. SURPRIZA de fapt actu de vinzare cumparare pe care la inchiat 2000 parinti cu bunicul meu ,e pe toata casa cu cadastru ,carte funiciara ,cu toate ca nora prin hotarirea detine 2 camere pe care lea folosit din 1999 pina azi,practic nau stiut nici parintii nici nora pina na scos cadastrul. in aceasta situatie se poate ataca acest act de vinzare cumparare a porintilor mei
.iei practic a platit si sa conformat actului de vinzare cumparare mai mult am platit toate taxe si impozite chiar daca acele 2 camere nu leam folosit.