Buna ziua,
Tatal meu este nascul la 19.07.1953 si are vechime 42 de ani de munca din care 3 de grupa a-II-a,puteti ca vor sa imi spuneti cand poate iesii la pensie anticipat!
Va multumesc.
Da am lucrat cat despre salariu nu l-am primit si nici nu am primit nici o notificare legata de incetarea contactului de munca de la angajator.
Cat despre reincadrare,in urma reclamatiei facute la ITM mi s-a comunicat atat mie cat si angajatorului ca a fost intemeiata si se dispune reincadrarea mea si plata drepturilor restante.
In august cand am fost la ITM el era activ,dar ieri tot cei de la ITM mi-au spus ca este incheiat din 21 Mai...se poate incheia un contract de munca cu o data din urma si dupa o perioada asa lunga?
Buna seara,
In urma cu ceva timp am avut un conflict de munca cu angajatorul meu care s-a solutionat de inspectorii ITM prin obligarea angajatorului sa ma reprimeasca la locul de munca si sa imi fie platite doate drepturile banesti pe perioada conflictului.
In luna august m-am informat la ITM si am aflat ca am contractul de munca activ si am continuat sa ma prezint la locul de munca si sa imi continui activitatea pana in prezent,in schimb dreptuile banesti nu mi-au fost acordate de la reintegrare pana in prezent..
In cursul zile de astazi am fost din nou la ITM si am descoperit ca am contractul de munca incheiat de pe data de 21 mai.
Intrebarea este daca este posibil ca un contract de munca sa fie incheiat cu o data din urma tinand cont ca in august era activ si ce trebuie facut in aceasta situatie?
Va multumesc!
Buna seara,
In urma contestatiei depuse la prim-procuror raspunsul a fost acelasi ca si al procurorului de caz.Acum vreau sa merg mai departe si sa depun o plangere penala impotriva martorului si sa contest decizia si in instanta deoarece ma stiu nevinovat.
Va rog sa imi spuneti daca se poate la cine trebuie sa ma adresez pentru a reusi sa imi studiez dosarul si ce demersuri trebuie sa fac.
Va multumesc de raspuns.
Stiu sigur ca nu sunt vinovat si o sa va urmez sfatul.Am fost si am intrebat si mi s-a spus ca numai daca am avocat si in prezenta acestuia pot vedea dosarul.
Va urez Paste fericit!!!
Va multumesc de raspuns.
Am depus contestatie la prim procuror si o sa astept raspunsul,care sunt sigur ca va fii acelasi deoarece sunt putine situatiile in care raspunsul este favorabil celui care depune contestatia in astfel de cazuri mai ales ca cel care mi-a depus plangerea la politie este ofiter de politie.
O sa incerc sa depun o plangere penala la politie impotriva martorului pentru marturie mincinoasa si sa vedem ce se mai intampla.
O singura intrebare as mai avea, exista vreo posibilitate sau procedura prin care eu pot sa vad ceea ce este la dosar (declaratia martorului,plangerea penala,probe,etc.)?
Stiu ca solutia de nup imi este favorabila dar mai stiu ca amenda care mi s-a dat este in urma unei declaratii mincinoase si in urma unei discutii cu organul de politie care a anchetat acest caz am aflat ca aceasta declaratie a contat cel mai mult in aceasta rezolutie.
Eu am vrut sa stiu daca exista o modalitate de al da in judecata sau a contesta marturia mincinoasa a martorului.
Va multumesc.
Dar ca sa contest ceea ce a declarat martorul ce solutie am?
Si vreau sa va mai precizez ca si eu am avut martori care puteau confirma unde am fost la ora respectiva dar nu au fost chemati la audieri.Mai exista vreo solutie in care sa pot cere si audierea martorilor mei?
Va multumesc.
Buna ziua,
Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am primit nup si o amenda administrativa de 900 de lei si cheltuieli de judecata de 100 de lei.Tot in aceasta rezolutie sunt scrise si motivele pentru care mi s-a data aceasta amenda,una dintre acestea fiind declaratia unui martor in care acesta spune ca ma cunoaste si ca am discutat cu el in mai multe randuri ceea ce nu este adevarat.
Va rog sa imi spuneti cum as putea sa contest aceasta amenda si ceea ce a declarat martorul.
Va multumesc.