avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate adelina-hem

Activitate adelina-hem

Buna ziua!
Am rugamintea sa mi se comunice cum trebuie sa procedez pentru a obtine consemn vamal pentru fiul meu in varsta de 5 ani. In urma divortului minorul mi-a fost incredintat insa, tatal are program de vizita. In perioada in care copilul este cu tatal am informatii ca ar incerca sa-l scoata din tara. Imi poate da cineva un sfat, va rog?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,

Va contactez in regim de urgenta si sper din tot sufletul ca veti gasi putin timp pentru a-mi raspunde.
Am un copil, in varsta de 5 ani, din prima casatorie. Pentru tata s-a stabilit program de vizitare minor. Acum tatal a solicitat in instanta exercitarea autoritatii parintesti in comun. In 28 Martie Instanta i-a acordat aceasta solicitare. Eu am termen 5 zile sa depun recurs. As vrea sa-mi spuneti daca prin aceasta exercitare a autoritatii parintesti in comun se impune si anularea programului de vizita initial stabilit si daca tatal are dreptul sa vina sa ia copilul ori de cate ori vrea , chiar si fara acordul meu. Mai am un dosar pe rol cu mai multe capete de acuzare cu privire la aceleasi aspecte - tutela, domiciliul copilului.

As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca as avea castig de cauza in cazul in care as face recurs.

Multumesc mult.