Buna ziua!
Am rugamintea sa mi se comunice cum trebuie sa procedez pentru a obtine consemn vamal pentru fiul meu in varsta de 5 ani. In urma divortului minorul mi-a fost incredintat insa, tatal are program de vizita. In perioada in care copilul este cu tatal am informatii ca ar incerca sa-l scoata din tara. Imi poate da cineva un sfat, va rog?
Va contactez in regim de urgenta si sper din tot sufletul ca veti gasi putin timp pentru a-mi raspunde.
Am un copil, in varsta de 5 ani, din prima casatorie. Pentru tata s-a stabilit program de vizitare minor. Acum tatal a solicitat in instanta exercitarea autoritatii parintesti in comun. In 28 Martie Instanta i-a acordat aceasta solicitare. Eu am termen 5 zile sa depun recurs. As vrea sa-mi spuneti daca prin aceasta exercitare a autoritatii parintesti in comun se impune si anularea programului de vizita initial stabilit si daca tatal are dreptul sa vina sa ia copilul ori de cate ori vrea , chiar si fara acordul meu. Mai am un dosar pe rol cu mai multe capete de acuzare cu privire la aceleasi aspecte - tutela, domiciliul copilului.
As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca as avea castig de cauza in cazul in care as face recurs.