avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate Alben

Activitate Alben

Art. 304/1 din C.pr.civ. diapune ca recursul declarat impotriva unei hotarari care potrivit legii nu poate fi atacata cu apel nu este limitat la motivele de casare prevazute de art. 304 din C.pr.civ.
Daca declar un recurs impotriva unei hotarari care nu poate fi atacata cu apel pentru motivul prevazut la art. 304 pct. 9 si pentru un motiv care nu este prevazut la art. 304, instanta de recurs admitand recursul pentru toate motivele indicate in cererea de recurs poate modifica sau poate casa hotararea atacata?
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
Art. 304/1 din C.pr.civ. diapune ca recursul declarat impotriva unei hotarari care potrivit legii nu poate fi atacata cu apel nu este limitat la motivele de casare prevazute de art. 304 din C.pr.civ.
Daca declar un recurs impotriva unei hotarari care nu poate fi atacata cu apel pentru motivul prevazut la art. 304 pct. 9 si pentru un motiv care nu este prevazut la art. 304, instanta de recurs admitand recursul pentru toate motivele indicate in cererea de recurs poate modifica sau poate casa hotararea atacata?
Răspuns la discuția concediu ingrijire copil
elis are dreptate. A se vedea prevederile OUG nr. 148/2005 modificate si completate prin OUG nr. 44/2006.
Retinerea fara drept a unui bun mobil al altuia sau refuzul de a il restitui constituie infractiunea de abuz de incredere,in conformitate cu art. 213 din Codul penal al Romaniei, cu modificarile si completarile ulterioare. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea persoanei vatamate, iar impacarea partilor inlatura raspunderea penala.