avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate neramaro

Activitate neramaro

Multumesc pentru informatii si linkuri, o sa le studiez.
O zi buna.
Buna,

Sunt si eu interesata in mod special de acest subiect.
Este vorba de doi actionari straini, firma are sediul in Romania si este inregistrata in Romania. Domeniul principal de activitate este managementul resurselor umane, concentrat pe recrutare sau mai degraba eficientizarea procesului de recrutare.
Activitatea nu se desfasoara la sediul firmei.

Ce conditii ar trebui sa indeplineasca pentru a obtine sprijin financiar nerambursabil? Este relevant acest domeniu de activitate? Unde as putea citi mai mult desore acest subiect?

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,

In primul rand vreau sa mi exprim bucuria pentru existenta acestui site, voi vedea si cat este de folositor.

Scriu pentru ca am anumite intrebari legate de infiintarea unui SRLD. Sunt momentan studenta si am o idee legata de o afacere in domeniul alimentar. Vreau sa aplic pentru cei 10 000 EUR nerambursabili.

Intrebarile sunt:

1. Cand infiintez un SRLD trebuie sa am avocat?
2. Avem nevoie de contabil? eu ca si absolventa de economie pot fii considerata apta pentru ctb primara?
3. Pentru activitate de fast food trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA sau invers?
4. Se poate sa am asociat strain? Si/ sau administrator? Mai pot aplica atunci la fondurile oferite de guvernul roman daca e vorba si de un asociat strain in cadrul SRLD-ului?

Poate sunt persoane pe acest forum care au trecut prin asta si ma pot lamuri. M ar ajuta enorm. Multumesc anticipat.