avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRLD
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRLD

Buna ziua,

In primul rand vreau sa mi exprim bucuria pentru existenta acestui site, voi vedea si cat este de folositor.

Scriu pentru ca am anumite intrebari legate de infiintarea unui SRLD. Sunt momentan studenta si am o idee legata de o afacere in domeniul alimentar. Vreau sa aplic pentru cei 10 000 EUR nerambursabili.

Intrebarile sunt:

1. Cand infiintez un SRLD trebuie sa am avocat?
2. Avem nevoie de contabil? eu ca si absolventa de economie pot fii considerata apta pentru ctb primara?
3. Pentru activitate de fast food trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA sau invers?
4. Se poate sa am asociat strain? Si/ sau administrator? Mai pot aplica atunci la fondurile oferite de guvernul roman daca e vorba si de un asociat strain in cadrul SRLD-ului?

Poate sunt persoane pe acest forum care au trecut prin asta si ma pot lamuri. M ar ajuta enorm. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Srl studenti sau srl-d ? ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Nu am avut niciodata tangenta in familie cu afacerile si nimic legat de acestea ( in forma lor legala si recunoscuta ). Sunt student in anul 4 la ... (vezi toată discuția)
Srld, 52 ani, spatiu comercial, activitate,finantare. vagovid vagovid Vreau sa construiesc un spatiu comercial in curtea proprie, spatiu in care intentionez sa deschid un aprozar. In momentul de fata, nu am deschisa nici o ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)