Iertare una alteia nu avem cum sa ne cerem..atitudinea ei fata de mine i se parea corecta, spunandu-mi chiar ca degeaba plang, ca ea ma uraste si comportamentul ei fata de mine nu se va schimba niciodata.Deci este exclusa orice sansa de impacare cu atat mai mult ca aceasta femeie are tulburari grave de comportament. Nu stiu daca asta ma va ajuta cumva pe mine. Maine dimineata ma voi prezenta la politie sa vad ce mi se mai spune si voi reveni cu vesti.
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi.
Din cate mi s-a spus pana acum, chiar si de domnul politist care mi-a luat declaratia, reiese ca nu as avea de ce sa-mi fac griji, mi s-a spus ca in nici un caz nu voi face inchisoare pentru asta si ca ramane de vazut ce decide procurorul.Maine dimineata ma prezint din nou la politie pentru a sta de vorba cu dansul.
Ma gandeam ca as putea si eu sa depun plangere pentru umilire in public si agresiune verbala ( nu stiu daca sunt termenii corecti), dar au trecut 3 ani de atunci.Se va mai lua oare in considerare plangerea mea?As putea sa o determin pe ea sa-si retraga plangerea impotriva mea si, de asemenea, as putea veni si cu martori care sa sustina cele spuse de mine.
Daca am dat deja o declaratie in care am recunoscut fapta mai pot schimba declaratia spunand ca cea care a depus plangere impotriva mea a fost la mine acasa trimitandu=si singura mail?Va fi cuvantul meu impotriva cuvantului ei sau se vor mai face si alte investigatii?
Buna ziua,
Sa incep cu o scurta povestire. In urma umilintei in public aduse mie, de catre fosta mea colega de munca (pe vremea aceea actuala) am patruns in emailul ei si am trimis un mail catre toata lista ei prin care o defaimam public. Parola o cunoasteam de la ea.In urma acestui act ea a depus plangere la politie.Si, iata ca, dupa aproape 3 ani de zile sunt citata pentru declaratie, politia avand si dovezi ca mailul a fost trimis de pe calculatorul meu de acasa.
Intrebarile mele sunt: Patrunderea in mailul cuiva reprezinta violare de intimitate sau corespondenta? La ce ma pot astepta de la asta? Dar de la faptul ca in acel mail am adus injurii si cuvinte porcoase la adresa acelei femei de doua ori mai mare ca mine (eu 18 ani, iar ea 38 la vremea aceea), care ma facea sa plang zi de zi, si ma umilea de fata cu colegii si clientii firmei de cate ori avea ocazia si din cauza careia nu mai imi gaseam forta de a ma duce in continuare la locul de munca, eu fiind un copil abea iesit de pe bancile liceului?
Va multumesc anticipat pentru raspuns