avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Activitate cornelia36

Activitate cornelia36

Răspuns la discuția somaj
multumesc!
Discuție somaj
Buna ziua!
Se poate relua indemnizatia de somaj dupa expirarea perioadei de proba dintr-un contract de munca cu perioada nedeterminata?Mentionez ca am intrerupt somajul in momentul incheierii unui CIM cu perioda nedeterminata dar,cu o clauza de 90 zile perioada de proba.Daca la sfarsitul perioadei de proba angajatorul considera ca nu ma ridic la nivelul asteptarilor sale,
pot relua somajul?Daca da,in baza carei legi si carui articol?Dna de la AJOFM mi-a spus ca nu mai pot reintra dar,nu parea sigura pe raspuns intrucat nu a mai intalnit o astfel de situatie!
revin cu intrebarea :firmele care-si pastreaza angajate mamele cu copii pana in sase ani,sunt scutite de anumite taxe?daca da,care este hotararea de guvern in vigoare?
multumesc mult!
buna seara!
in anii din urma ,chiar daca nu erai angajat puteai sa platesti CAS si sa beneficiezi de indemnizatie pentru concediul de crestere copil;va rog ,sa ma informati daca mai exista o astfel de posibilitate legala si carei institutii trebuie sa te adresezi!este in vigoare vreo HG prin care firmele sunt scutite de anumite taxe daca isi pastreaza ca angajate mamele care au copii pana in sae ani? multumesc anticipat!