buna ziua.
in primul rand va multumesc pentru sfaturi si pentru raspunsuri.
numirea mea in functie s-a facut prin hotarare AGA. am semnat un contract dar in care nu se stipuleaza atributiile mele pe acest post - e pur si simplu o hartie semnata si parafata in care se precizeaza ca de la data x sunt abdministrator - fara anexe sau altceva in care sa scrie atributii, obligatii, drepturi sau ce nu am voie sa fac etc. la momentul respectiv, fostului administrator nu i s-a facut nici o descarcare de gestiune - motivatie: profilul firmei este de servicii... prin urmare nici mie nu mi s-a dat nimic in gestiune...
prin urmare, amenintarile cu nedescarcarea de gestiune sunt reale??? am sau nu am gestiune???
restul amenintarilor (de genul te distrug si pe tine si familia ta, sau o sa fac in asa fel incat sa nu mai lucrezi nicaieri in tara asta etc) nu au nici o baza legala si avand martori i-as putea intenta un proces - in cazul nu reusesc scap altfel... dar ce se intampla cu descarcarea de gestiune? ma poate tine legat de firma asta pana cand doreste el (actionarul majoritar)???
multumesc inca o data si va rog poate puteti sa ma lamuriti ce-i cu aceasta gestiune care o data nu exista (pt fostul administrator) iar acum cica exista...
Da. Am facut convocarea AGA , am trimis-o prin la toti asociatii. Zilele acestea Ar trebui sa aiba loc...
Insa actionarul majoritar continua sa ma ameninte in fel si chip. Legal nu ar avea ce sa-mi faca, pt ca tot ce e in actele firmei e real si se poate verifica pana in panzele albe ca tot nu ar avea ce sa-mi impute.
Doar daca incepe sa faca magarii si sa fure el insusi bani sau mai stiu eu ce Dumnezeu sa faca si sa dea vina pe mine !! E posibil asa ceva???
Eu am inceput sa-l vad in stare de orice nemernicie acum, mai ales dupa toate amenintarile pe care mi le face! Ar fi cazul sa fac plangere la politie daca nu inceteaza?
Nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac ca sa pot sa scap din aceasta firma !!!
Sunt administrator firma, SRL, in domeniul servicii, mi-am dat demisia acum 2 saptamani (ca la carte: cfm legii art etc, preaviz 30 zile, cu nr de inregistrare, apoi trimisa prin posta celor 3 asociati). Problema e ca asociatul cu peste 50% din actiuni nu vrea sa-mi acorde descarea de gestiune si eliberarea din functie si ma tot ameninta cu diverse chestii - ca ma da in judecata pentru ca prin demisia mea ii falimentez afacerea, apoi ca ma da in judecata pt clientii care inca nu au platit (dar care vor plati, evident), ca ma da in judecata ... ce sa mai, diverse motive care mai de care mai departe de realitate, in plus la un mom dat m-a si amenintat ca ma distruge atat pe mine cat si pe familia mea si pe toti cei apropiati...
Am facut eu convocarea AGA deoarece ei nu au facut nimic pana acum... astept sa vad ce si cand vor avea de gand sa o faca....
Intrebarea e - daca am facut convocarea AGA , asociatii sunt obligati sa participe si sa ia o decizie, nu?
E posibil sa-mi faca ceva, legal, din mom ce firma are profit (deci falimentarea nu are cum sa existe)?
E posibil sa ma dea in judecata? Si daca da, pt ce?
Exista descarcare de gestiune in domeniul servicii???
Astept raspunsul dvs cat mai rapid posibil.
Imi cer scuze pt urgentarea raspunsului, dar chiar am ajuns la limita maxima a stresului si a nesigurantei.