buna seara!
sunt din Bucuresti, am 48 de ani, sufar de diabat zaharat insulinodependent de 15 ani si nu vad deloc cu un ochi (dar nu direct din cauza diabetului). pot primi pensie de invaliditate? trebuie un anumit interval minim de cotizare? (eu am in jur de 16 ani). unde ma pot interesa in legatura cu situatia mea?
va multumesc
va multumes ptr mesaje. Mai concret: in cazul meu bancaii datoreaza bani fostului sot (ptr chirie, la un contract ce e in derulare), iar el imi datoreaza bani mie. Daca este tert poprit banca ar trebui sa imi dea mie banii, nu? Totusi de ce nu se intampla asta? exista portite de scapare? Se poate sa ii dea bani lui, dar in contul altcuiva sau care ar fi explicatia? va multumesc tuturor
Buna seara!
V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. Executorul imi spune ca a facut poprire la banca. As vrea sa stiu ce inseamna asta: e poprit contul fostului sot sau banca e obligata sa imi dea mie banii (sau executorului)banii datorati. Ce inseamna tert poprit?
va multumesc!