Buna ziua,
Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.
Am pus aceasta intrebare pe mai multe forumuri insa majoritatea au raspuns in batjocura, total pe langa subiect.
Acum 2-3 ani am fost batut de un individ de 2 metri (eu fiind minor pe atunci) in intr-un parc pe la ora 23:00. Am facut reclamatie la politie, am scris o declaratie standard recitata de un domn politist iar pe urma am fost sfatuit sa merg acasa si sa astept telefonul unui om al legii ca sa-mi ceara detalii.
Au trecut 2-3 ani de atunci si nu am mai fost sunat niciodata, individul de 2 metri a scapat, eu nici macar nu stiu cine era si de ce m-a batut.
Mi-am cumparat o rozeta (box) acum ceva timp si as dori sa intreb daca am voie sa o port cu mine pe strada, in malluri etc. Nu incape indoiala ca este o rozeta destinata pentru produce daune fizice, nu se poate confunda cu un robinet sau cu altceva. Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca sunt prins de catre un politist cu aceasta rozeta la mine, fara sa fiu implicat in vreo bataie, pot lua amenda sau sa raspund penal sau ceva? E doar o rozeta, nu e pistol sau aruncator de grenazi sau stiu eu ce.