Buna ziua,
Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.
Am pus aceasta intrebare pe mai multe forumuri insa majoritatea au raspuns in batjocura, total pe langa subiect.
Acum 2-3 ani am fost batut de un individ de 2 metri (eu fiind minor pe atunci) in intr-un parc pe la ora 23:00. Am facut reclamatie la politie, am scris o declaratie standard recitata de un domn politist iar pe urma am fost sfatuit sa merg acasa si sa astept telefonul unui om al legii ca sa-mi ceara detalii.
Au trecut 2-3 ani de atunci si nu am mai fost sunat niciodata, individul de 2 metri a scapat, eu nici macar nu stiu cine era si de ce m-a batut.
Mi-am cumparat o rozeta (box) acum ceva timp si as dori sa intreb daca am voie sa o port cu mine pe strada, in malluri etc. Nu incape indoiala ca este o rozeta destinata pentru produce daune fizice, nu se poate confunda cu un robinet sau cu altceva. Intrebarea mea este urmatoarea:
Daca sunt prins de catre un politist cu aceasta rozeta la mine, fara sa fiu implicat in vreo bataie, pot lua amenda sau sa raspund penal sau ceva? E doar o rozeta, nu e pistol sau aruncator de grenazi sau stiu eu ce.
un om cinstit si cu ganduri curate nu umbla inarmat . La un control care s-ar putea efectua s-ar putea deduce ca ai o arma alba . In ce priveste acea plangere daca ai fi avut un n umar de inregistrare puteai cere stadiul solutionarii ei. Daca aveai un certificat medico-legal il depuneai la politie si faptuitorul era trimis in judecata pentru lovire. Trebuia oricum sa te interesezi de dosar nu sa astepti sa te sune ei.
Lovirea...?????
arwen
Buna ziua! Am si eu o problema: anul trecut, in timp ce eu si sotul meu ne pregateam sa plecam cu masina care se afla in curtea personala (fiind foarte ... (vezi toată discuția)