eu am cerut inlocuirea in calitate de creditor, au mai cerut si finantele, si cu toate astea judecatorul a respins cererea noastra si l-a schimbat din oficiuu.
iar in legatura cu bani, in decurs de 2 ani acesta a depus rapoarte cu procesele la care participa dar absolut nici un raport cu bani incasati si cu ridicarile de numerar din cont..!!
Va multumesc pentru raspuns..Este perfect corect ceea ce ziceti dvs, dar mai e o problema.
Firma la momentul deschiderii procedurii avea datorii de 80000lei si acum neavand bani suficienti ce se intampla ?Judectorul sindic o sa ceara intrarea in faliment!!!Eu nu pot sa iau extrasele de cont si sa merg la instanta sa prezint situatia ca, de fapt firma trebuia sa aiba 250000lei si acum nu mai are bani datorita sustragerii fraudulos a banilor din cont de catre lichidator?
Ma numesc george si in 2009 am incercat sa deschid procedura de reorganizare la firma mea care avea de recuperat chirii de 100000euro, am gasit un lichidator deosebit si am facut demersurile.Am deschis procese de executare si am incasat 60000euro in decurs de doi ani, dar problema e ca din moment ce au intrat bani in cont nu mai am dat de lichidator.Am cerut Judecatorului Sindic inlocuirea acestuia si a fost si inlocuit.Saptamana trecuta am luat legatura cu noul lichidator si iam spus sa imi arate extrase de cont si nu mai am in cont decat 7000 de lei din 250000 lei.Mentionez ca judecatorul nu a dispus nici o plata, lichidatorul nu a prezentat nici un raport cu incasari si plati.Am termen in luna mai si nu stiu ce sa fac....Va rog sa ma sfatuiti....