avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian151

Activitate ciprian151

in urma unui accident rutier,am ajuns in faza finala a procesului unde ma judec cu firma asiguratoare RCA,as vrea sa stiu ce procent are avocatul din respectiva suma?
cheltuielile de judecata intra la daune materiale?
multumesc
ce se intampla cand doar inculpatul nu vrea sa plateasca? Pentru ca doar avocatul asigurarii mi-a propus daca vrem sa ne intelegem.
multumesc
sotia mea a suferit un accident rutier in drum spre casa de la servici. O alta masina a intrat pe contrasens si au fost loviti frontal,sotia era insarcinata in 3 luni . In urma accidentului a suferit o operatie la genuchi,plaga la cap ....a primit 15 zile la medicina legala,intre timp am ajuns la proces (soferul vinovat e dispus sa execute pedeapsa) iar avocatul firmei de asigurare vrea sa ne faca o oferta de despagubire.
Intrebarea mea este daca este posibil asa ceva pt ca ne judecam in penal,cum poate face despagubiri daca nu exista o hotarare judecatoreasca(a fost primul termen in penal)? Mie teama sa nu acceptam iar apoi sa ne trezim ca vor banii inapoi dupa ce renuntam la proces. Cum se face medierea daca este posibil?