avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate Iulllia

Activitate Iulllia

Buna ziua,

Care este dreptul cumparatorului in piete?
De exemplu, daca merg in piata sa cumpar ceapa, iar marfa vanzatorului de la care cumpar este expusa pe tejghea in fata, la indemana cumparatorului, am dreptul sa-mi aleg marfa cumparata sau nu? De obicei acest lucru nu ai voie sa-l faci fiind amenintat ca vei lua produsele la un pret mai mare daca e pe alese.
Daca este vreo lege in acest sens va rog sa-mi transmiteti.

Multumesc
Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca se aplica discout pentru transport intracomunitar?
Daca da se aplica TVA pentru clientul din UE si pentru clientul din Ro?
O baza legala . Multumesc
O baza legala exista pt raspunsul dvs?
Daca societatea A din Romania efectueaza un transport pentru societatea B din Romania, pentru ruta Romania -Ungaria ,specific ca se face vama in Ungaria, si transportul este intracomunitar.Cum se va factura? Cu TVA sau fara.
Dupa cum era de asteptat.Multumesc pt.raspuns.Numai bine.
Buna ziua, As dori un raspund pt.problema mea si anume, detin un teren care intr-o zona de case,care nu este ingradit.In una dintre drumurile mele,am trecut dupa mai multa vreme pe la acel teren,insa am constatat ca este de fapt o "groapa de gunoi"in care sunt mormane de moloz si alte porcarii aruncate pe terenul meu.In situatia de fata, ce as putea eu sa fac?Parca vad ca nimeni nu o sa recunoasca nimic,daca le zic vecinilor sa curete.Multumesc pentru raspunsurile pe care o sa le primesc.