avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate pintilieionica

Activitate pintilieionica

Răspuns la discuția penalitati intretinere
Cand achit la intretinere dau exact suma care vine la intretinere pe luna in curs.A venit intretinerea pe luna Ianuarie 732 lei atat am dat si eu.Iar suma de 1460 penalitati ramane aceeasi luna de luna in ultimii 4 ani de cand am aflat de existenta acestora.
Faptul ca datoriile mai vechi de 3 ani se precriu nu este un secret ptr mine.Dar cu toate astea penalitatile de 1460 sunt trecute luna de luna la coloana de restante intretinere la care administratora adauga intretinerea curenta si iese sumata total datorata.Iar eu fac eforturi in fioecare luna sa achit exact cat vine intretinerea curenta ptr a nu facilita adaugarea unor alte sume la penalitatile deja existente.
Dosarul l-am depus la asociatia de proprietari unde apartin.de vazut cine nu mi-a aprobat inca nu am vazut doar am fost informata.Urmeaza sa merg sa citesc ce raspunsuri am.
Nu erau afisate pe lista de intretinere.Nici acum la coloana de penalitati nu figureaza.Ci sunt trecute in pix intr-un colt al chitantei.Cand ma referam la o cerere de recalculare a penalitatilor ma gandeam la recalcularea de catre apaterm sau cei care au pus penalitati ca si institutie publica.
Buna ziua.Am si eu un of privind penalitatile de la intretinere.Acum 4 ani cand s-a sistat furnizarea cu gaz a scarii in care locuiesc datorita penalitatilor unor vecini,m-am interesat daca cumva am si eu penalitati cu toate ca nu ni se adusese la cunostinta acest lucru.Asa m-am trezit cu penalitati de 1460 lei,care sustine administratora ca ar fi de aprox.7-8 ani.Conform chitantelor de achitare a intretinerii lunare,in ultimii 6 ani sunt cu intretinerea la zi.Anul trecut,2011 am depus dosar de scutire a penalitatilor conform legii care expira prin iunie,iulie anul trecut.Telefonic mi s-a comunicat ca nu ni s-a aprobat stergerea penalitailor.Am auzit ca as putea sa cer o recalculare a penalitatilor ptr a vedea veridicitatea acestei sume si perioada de aplicare a penalitatilor.Cum ma sfatuiti sa procedez ptr a scapa de aceste penalitati si a ma putea debransa.Multumesc anticipat.