avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati intretinere

Buna ziua.Am si eu un of privind penalitatile de la intretinere.Acum 4 ani cand s-a sistat furnizarea cu gaz a scarii in care locuiesc datorita penalitatilor unor vecini,m-am interesat daca cumva am si eu penalitati cu toate ca nu ni se adusese la cunostinta acest lucru.Asa m-am trezit cu penalitati de 1460 lei,care sustine administratora ca ar fi de aprox.7-8 ani.Conform chitantelor de achitare a intretinerii lunare,in ultimii 6 ani sunt cu intretinerea la zi.Anul trecut,2011 am depus dosar de scutire a penalitatilor conform legii care expira prin iunie,iulie anul trecut.Telefonic mi s-a comunicat ca nu ni s-a aprobat stergerea penalitailor.Am auzit ca as putea sa cer o recalculare a penalitatilor ptr a vedea veridicitatea acestei sume si perioada de aplicare a penalitatilor.Cum ma sfatuiti sa procedez ptr a scapa de aceste penalitati si a ma putea debransa.Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
pintilieionica, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 12:46, 13 Aprilie 2012
puteti cere doar in instanta acest lucru.contactati un avocat.
Dar penalitatile nu erau afisate in fiecare luna pe lista de plata ?
Nu erau afisate pe lista de intretinere.Nici acum la coloana de penalitati nu figureaza.Ci sunt trecute in pix intr-un colt al chitantei.Cand ma referam la o cerere de recalculare a penalitatilor ma gandeam la recalcularea de catre apaterm sau cei care au pus penalitati ca si institutie publica.
Nu stiu cum o fi in alte orase,dar in mod normal ar trebui sa platesti doar ce este pe lista de plata,penalitatile de care spuneti deja cred ca s-au prescris daca nu s-au facut demersuri in instanta pentru recuperarea lor.Cine nu v-a aprobat dosarul de scutire de penalitati ? Unde l-ati depus ?
Hai sa-ti dau un secret...
datoriile mai vechi de 3 ani se prescriu...:whistle:

Alte discuții în legătură

Datorii si penalitati intretinere marina3333 marina3333 Buna ziua . ma numesc Marilena , locuiesc in Galati. Pe data de28 aprilie 2014 sotul meu decedat dupa o lunga suferinta de cancer la limba. mi-au ramas 12968 ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere raluka raluka am si eu o problema cu penalitatile de la intretinere. Am in prezent 500lei penalitati, nu am platit deloc din ele, intrucat consider ca nu au fost calculate ... (vezi toată discuția)
Refuz afisare lista de plata ContSters122354 ContSters122354 buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in problema urmatoare administratora incaseaza banii pt lista de plata a lunii martie, dar refuza categoric sa ... (vezi toată discuția)