Buna ziua.Am si eu un of privind penalitatile de la intretinere.Acum 4 ani cand s-a sistat furnizarea cu gaz a scarii in care locuiesc datorita penalitatilor unor vecini,m-am interesat daca cumva am si eu penalitati cu toate ca nu ni se adusese la cunostinta acest lucru.Asa m-am trezit cu penalitati de 1460 lei,care sustine administratora ca ar fi de aprox.7-8 ani.Conform chitantelor de achitare a intretinerii lunare,in ultimii 6 ani sunt cu intretinerea la zi.Anul trecut,2011 am depus dosar de scutire a penalitatilor conform legii care expira prin iunie,iulie anul trecut.Telefonic mi s-a comunicat ca nu ni s-a aprobat stergerea penalitailor.Am auzit ca as putea sa cer o recalculare a penalitatilor ptr a vedea veridicitatea acestei sume si perioada de aplicare a penalitatilor.Cum ma sfatuiti sa procedez ptr a scapa de aceste penalitati si a ma putea debransa.Multumesc anticipat.
Nu erau afisate pe lista de intretinere.Nici acum la coloana de penalitati nu figureaza.Ci sunt trecute in pix intr-un colt al chitantei.Cand ma referam la o cerere de recalculare a penalitatilor ma gandeam la recalcularea de catre apaterm sau cei care au pus penalitati ca si institutie publica.
Nu stiu cum o fi in alte orase,dar in mod normal ar trebui sa platesti doar ce este pe lista de plata,penalitatile de care spuneti deja cred ca s-au prescris daca nu s-au facut demersuri in instanta pentru recuperarea lor.Cine nu v-a aprobat dosarul de scutire de penalitati ? Unde l-ati depus ?
Penalitati intretinere
raluka
am si eu o problema cu penalitatile de la intretinere. Am in prezent 500lei penalitati, nu am platit deloc din ele, intrucat consider ca nu au fost calculate ... (vezi toată discuția)