avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate Finaru

Activitate Finaru

Răspuns la discuția Dosar Penal
stiti dumneavoastra problema este ca nu am crezut nici o data ca se va intampla asa deoarece multe persoane mi-au spus de acel patron scoate lipsa si umbla prin tribunale cu angajatii deci nu sunt singurul care pateste asta..dar eu nu m-am uitat in gura lumii precum se spune am sperat ca va fi bine , din pacate m-am inselat... iar acum nu stiu ce si cum sa fac ... sper ca Bunul Dumnezeu sami dea putere si sa se termine cu bine :( .....Va multumesc din suflet
:( imi puteti spune va rog ce urmeaza sau ce ar fi mai bine sa fac stiind ca sincer nu am facut nimic doar mi-am dorit sa am un loc de munca si sa muncesc cinstit ... din pacate nu dispun de bani sincer as merge la un avocat dar...... :(((((....... Mii de Multumiri si aprecieri
Aveti dreptate...as mai avea o singura intrebare daca nu va suparati din toate problemele astea ce se intampla din pacate ..:(cam ce credeti ca va urma ... bine inteles gandindune la cei mai rau ..si desigur si la bine ..deoarece Dv. mi-ati precizat mai sus citez ''neprezentarea se sanctioneaza cu amenda 500 ron si cu emiterea unui mandat de aducere ''. Va multumesc anicipat..
va multumesc ...dar credeti ca vor fi de acord cu asta .. ?
multumesc din suflet pentru sfat .. .dar stiti dumneavostra din cauza lipsei banilor nu stiu daca voi putea ajunge de la hunedoara la vaslui pentru o declaratzie pe care am dato si aici la pol. din hunedoara...sincer nu stiu cum si ce sa fac deoarece nam fost in viatza mea in aceasta situatie si m``am gandit de nenumarate ori ,sa iau legatura cu fostul patron si sa ma inteleg ,sai platesc paguba de care spune cu toate ca nu am facut asa ceva dar sa se termine cu toate astea as face orice .. dar màm gandit ca ma poate scoate invinuit si nu cred ca ar fi o solutie buna .. iar in schimb are bani si stiti cum este cine are bani sta in fatza ... :(
Discuție Dosar Penal
Anut trecut am lucrat la un magazin alimentar din alt judet, contractul de munca s-a incheiat dupa o luna cu lipsa in gestiune de 3600 lei impartindu-se la 2 gestionari. Angajatorul a deschis dosar penal in urma caruia am primit fiecare citatii prezentandu-ma doar eu la pol.locala dand o declaratie despre ce sa intamplat {nefiind vinovati nici unul} . Iar acum dupa aproximativ un an am primit o a doua citatie in care ma informeaza sa ma prezint la pol. din acel judet in care am lucrat nespecificand motivul prezentarii . In citataie se specifica {In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunite prev. de art. 198C.pr.pen adica amenda} daca nu voi putea prezenta ce se poate intampla? De ce abia dupa un an trebuie sa ma prezint iar la politie?Sfatuitima cum as putea rezolva aceasta problema deoarece nu as dori sa ajung prin tribunale ?Specific ca contractul de munca nu a fost in regula neavand dosare medicale ,carte de munca bagata la angajator si multe nereguli. Le-ar fi putut''aranja''el in aceasta perioada de timp ?