Multumesc pentru raspunsul prompt.......va trebui sa renunt atunci la job pentru ca am un credit de 5000 euro care probabil acum este mult mai mult si multi ani ar trebui sa lucrez fara sa primesc salar ca banca sa ii recupereze
Am doua rate la dif banci la care acum 3 ani am incetat sa mai platesc deoarece am plecat din tara,iar acum doresc sa ma angajez in Romania unde o sa primesc salar pe card ....este posibil ca dupa 3 ani sa imi mai puna proprire pe salar?mentionez ca, cardul de salar v-a fi la o banca diferita.
Buna ziua,
Povestea noastra suna astfel: Avem un ap. ipotecat de 4 ani si acum am dori sa il vindem,mentionez ca este un ap cu 2 camere conf 2 si rata este enorma ....cam un salar mediu...si creste cam des.Apartamentul este pe numele mamei mele care a decedat anul trecut,dar creditul este pe numele meu, iar eu vreau sa ma mut din acest apartament din cauza zonei.Momentan nu ma aflu in tara lucrez de 2 ani in Germania dar copii mei stau in apartament.Va rog sa ma ajuta-ti cu un raspuns este posibil sa schimbam cu alt ap.sau sa vindem,cum sa procedam?