Buna ziua,
Povestea noastra suna astfel: Avem un ap. ipotecat de 4 ani si acum am dori sa il vindem,mentionez ca este un ap cu 2 camere conf 2 si rata este enorma ....cam un salar mediu...si creste cam des.Apartamentul este pe numele mamei mele care a decedat anul trecut,dar creditul este pe numele meu, iar eu vreau sa ma mut din acest apartament din cauza zonei.Momentan nu ma aflu in tara lucrez de 2 ani in Germania dar copii mei stau in apartament.Va rog sa ma ajuta-ti cu un raspuns este posibil sa schimbam cu alt ap.sau sa vindem,cum sa procedam?
Mai intai de toate trebuie sa dezbateti succesiunea dupa mama sa fiti proprietar pe ap, apoi puteti gasi solutii functie si de cat datorati si cat valoreaza casa.
Puteti gasi un cumparator care sa va dea avans cat e ipoteca si dupa radierea ipotecii sa perfectati vanzarea, puteti gasi un client care sa cumpere prin credit la randul lui ( creditului lui il ramburseaza pe al dvs anticipat).
Partaj
ady_dary80
eu si cei 2 frati am primit de la mama un AP.cu 2 cam, eu despagubindu-i pe cei 2 frati luand un credit cu ipoteca pe acel ap in sept 2008.Sotia a divortat in ... (vezi toată discuția)