avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Activitate stefanstef

Activitate stefanstef

sal.da am insistat la pol. rutiera si in sf am reusit sa imi fac dosar pt preschimbare permis insa nu ias dori la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu ;) .Dar acum astept sa confirme pol. spaniola la cererea pol. romane si imi fac permisul....

Acte necesare preschimbarii P.C. strain cu P.C. romanesc

1.cerere preschimbare
2.permisul in original si traducerea lui legalizata (in cazul pierderi P.C. este necesar o dovada sa dovedeasca ca ai avut permis )(eu am avut dovada care se elibereaza inainte sa iti dea P.C. tradus
3.document de identitate original si copie
4.fisa medicala incheiata cu concluzia.APT CONDUCATOR AUTO CATEGORIA.....
5.cazierul
6.declaratie notariala pe propria raspundere din care sa rezulte ca permisul de conducere depus sau solicitat pt preschimbare este autentic..etc....
7.taxa permis la BCR sau CEC bank
8.anexa 677(de la ei sau de pe net)
10.dosar plic
Un sfat BUN fiti obrasnici de insistenti cu politia rutiera romana...X-(
:sorry: sa stii ca mai departe de politia rutiera din cj nu am ajuns sincer pt asta apelez la cineva care ma poate indruma ,,,cei de la politie zic raspicat ca nu am nici o sansa sa recuperez permisul aici in tara siii punct X-( ,,Am sunat in spania la politia rutiera si miau dat un nr.de lege pt tarile din UE si zice ca politia rom in cazul meu sa ceara date despre permisul meu si obligatoriu sa mil faca direct un permis romanesc sa fiu mai explicit ..mssss mult dulau :)
mai este dulau pe sistem sa imi raspunda :((
Multumesc mult.Dar mai vroiam sa va intreb ceva.Pentru cat timp este valabil acel act,pentru ca nu am posibilitatea momentan de a merge in Spania si as dori sa imi pot rezolva totul de aici?Va multumesc anticipat.
#-o Buna,sper ca ma poate ajuta cineva ...am dobandit permisul de conducere cat.,b, in spania si din ghinion l-am pierdut in romania,acum eu nu dispun de bani pt a pleca iar in spania pt al declara pierdut si sa imi cer altul de la politia rutiera din spania,,ma intreb aici in tara unde ma pot adresa pe cale legala sa cer un duplicat al permisului de la pol rutiera din spania....va multumesc:)