Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista o lege prin care se poate recupera pensia neplatita din 29 sept 2008,sa-mi spuneti daca mai am ceva de facut,va rog foarte mult
Am depus pangere penala dar mi sa spus ca este foarte complicat,ca nu am prea mute sanse.Chiar nu exista nici o lege pt o persoana care nu plateste cu rea credinta pensie copilului? Am specificat pe plangere toate datele lui[codice fiscal,adresa unde locuieste,unde lucreaza],M-am saturat sa umblu prin tribunal [din 29 sept 2008] fara nici o rezolvare.
Dar daca ii fac procura fratelui meu ,care locuieste in Italia ,va putea face demersurile necesare in locul meu? [Vreau sa spun sa mearga fratele meu cu hotararea la un executor acolo,pentru ca la noi in Romania peste tot m-i sa spus ca nu se poate executa,ca acea hotarare trebuie s-o duc in Italia].Referitor la o alta plangere,am contactat mai multi avocati si m-i sa spus ca nu rezovam nimic.Va spun sincer ca de 3 ani nu am primit nimic din ceea ce este dreptul copilului.
Buna ziua,numele meu este Marilena si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am o hotarare definitiva pentru neplata pensiei de intretinere catre un minor si va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in executare aceasta hotarare. Persoana care trebuie executata se afla in Itaia,are acte acolo.M-am judecat de 2 ani in zadar,a fost condamnat a 1 an de inchisoare cu suspendare ,va rog foarte mult sa ma invatati ce trebuie sa fac.