avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate Marilena1981

Activitate Marilena1981

Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista o lege prin care se poate recupera pensia neplatita din 29 sept 2008,sa-mi spuneti daca mai am ceva de facut,va rog foarte mult
Am depus pangere penala dar mi sa spus ca este foarte complicat,ca nu am prea mute sanse.Chiar nu exista nici o lege pt o persoana care nu plateste cu rea credinta pensie copilului? Am specificat pe plangere toate datele lui[codice fiscal,adresa unde locuieste,unde lucreaza],M-am saturat sa umblu prin tribunal [din 29 sept 2008] fara nici o rezolvare.
Va mutumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Dar daca ii fac procura fratelui meu ,care locuieste in Italia ,va putea face demersurile necesare in locul meu? [Vreau sa spun sa mearga fratele meu cu hotararea la un executor acolo,pentru ca la noi in Romania peste tot m-i sa spus ca nu se poate executa,ca acea hotarare trebuie s-o duc in Italia].Referitor la o alta plangere,am contactat mai multi avocati si m-i sa spus ca nu rezovam nimic.Va spun sincer ca de 3 ani nu am primit nimic din ceea ce este dreptul copilului.
Va rog foarte mult daca imi puteti explica mai amanuntit ceea ce am de facut pentru ca nu inteleg foarte bine
A fost condamnat pentru neplata pensiei de intretinere catre fetita minora
Buna ziua,numele meu este Marilena si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am o hotarare definitiva pentru neplata pensiei de intretinere catre un minor si va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in executare aceasta hotarare. Persoana care trebuie executata se afla in Itaia,are acte acolo.M-am judecat de 2 ani in zadar,a fost condamnat a 1 an de inchisoare cu suspendare ,va rog foarte mult sa ma invatati ce trebuie sa fac.