avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita pensie de intretinere neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita pensie de intretinere neplatita

Buna ziua,numele meu este Marilena si am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Am o hotarare definitiva pentru neplata pensiei de intretinere catre un minor si va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in executare aceasta hotarare. Persoana care trebuie executata se afla in Itaia,are acte acolo.M-am judecat de 2 ani in zadar,a fost condamnat a 1 an de inchisoare cu suspendare ,va rog foarte mult sa ma invatati ce trebuie sa fac.
Plangere penala urgenta pentru abandon de famili! pentru ce a fost condamnat cu suspendare???
A fost condamnat pentru neplata pensiei de intretinere catre fetita minora
Cum e in teorie, puteti citi pe acest site
[ link extern ]
Va rog foarte mult daca imi puteti explica mai amanuntit ceea ce am de facut pentru ca nu inteleg foarte bine
In ceea ce ma priveste, pana nu am contactat Ministerul de Interne nu am obtinut un raspuns concret la intrebarile mele legate de executarea sentintei intr-o alta tara. Dumnealor mi-au solicitat o serie de documente pe care le-au transmis autoritatilor din tara in care isi are resedinta tatal copilului.

Banuiesc ca si in cazul dumneavoastra sunt necesare aceleasi acte, dat fiind ca este vorba tot de o tara EU. Lista documentelor necesare este publicata si pe site-ul www.just.ro. Va doresc mult succes!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara hera2001 hera2001 Buna ziua, Am o fetita de 14 ani ( sunt divortata de cand avea 1,6 ani iar in hotararea de divort ii revine 1/4 din veniturile tatalui) primesc la 2-3 luni ... (vezi toată discuția)
Obtinerea pensiei alimentare din strainatate denismihut denismihut Doresc sa stiu ce sanse am sa primesc pensia alimentara din strainatate (tatal lucreaza in USA cu contrac de munca )daca solicit punerea in aplicare a ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere tata rezident spania ContSters78644 ContSters78644 sint divortata copil de 16 ani.de 6 ani tatal fetitei a plecat definitiv in spania si nu a mai platit pensie alimentara.este rezident cu scte in regula si ... (vezi toată discuția)