avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate sacagiudan

Activitate sacagiudan

Răspuns la discuția Alcool la volan
Va multumesc
Va multumesc
Da a intervenit reabilitarea de drept dar nu am știut si facut cerere de reabilitare si la instanța mai apoi dupa ce am scos cazierul am vazut . Va rog sami Spune-ți daca se tine cont si pot primi tot o pedeapsa cu suspendare sau amenda multumesc mult
Nu ma poate ajuta nimeni cu un răspuns ?
Discuție Alcool la volan
Buna ziua problema mea sta asfel acum 4 ani si jumătate am fost prins baut la volan drept urmare mam ales cu condamnare cu suspendare de 8 luni si termen de încercare 2 ani si 8 luni si anularea permisului pe un an de la raminerea definitiva dupa care am dat examen si am loat permisul recent am facut si reabilitarea si cazierul apare curat . Dar in schimb am facut gresala de a muta masina din parcare pentru ca încurca un vecin si am făcut-o tot beat in momentu manevrelor de mutare a mașini am fost legitimat si pus sa suflu in alcoltest de un echipaj al poliției care se deplasa in zona in momentul respectiv rezultatul fiind destul de mare 0,92 întrebarea mea este daca pot sa scap tot cu suspendare sau fiind la a doua abatere de acest gen o sa primesc pedeapsa cu executare . Va multumesc
Buna.M-ar interesa daca se poate recupera noua taxa auto. Multumesc anticipat
Răspuns la discuția recarosare
nu stie nimeni cit mar duce o recarosare doar actele rar si politie
sacagiudan a scris:

sacagiudan a scris:

cu stima as vrea sa recarosez cu acelas tip acelas an aceas luna masina pentru recarosare am gasito destul de convenabil mar interesa doar actele rar politie cit ma duc va multumesc

Răspuns la discuția scoaterea de sub urmarire penala
va multumesc domnul avocat Patrascu Razvan am si intrat in posesia permisului va doresc toate cele bune
sacagiudan a scris:

cu stima as vrea sa recarosez cu acelas tip acelas an aceas luna masina pentru recarosare am gasito destul de convenabil mar interesa doar actele rar politie cit ma duc va multumesc