avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recarosare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recarosare

asi vrea sa stiu si eu cit mar duce sa recarosez masina mea avariata . si daca merita sa fac recarosarea. cu stima
Ultima modificare: Duminică, 15 Iulie 2012
sacagiudan, utilizator
Cel mai recent răspuns: sacagiudan , utilizator 11:19, 22 Iulie 2012
Costurile sunt distincte
Parte din costuri sunt cele efectiv utilizate pentru acoperire manopera recarosare,si alta parte o constituie taxa de la RAR ,autoritatea care trebuie sa execute si sa incheie raport de omologare recarosare cu completare in cartea de identitate autovehicul
Ce doriti dvs? Sa recarosati autovehiculul cu o caroserie de acelas tip cu cea pe care a avut-o inaintea avarierii? Sau doriti sa montati un alt tip de caroserie? Problema se trateaza diferit.
cu stima as vrea sa recarosez cu acelas tip acelas an aceas luna masina pentru recarosare am gasito destul de convenabil mar interesa doar actele rar politie cit ma duc va multumesc
sacagiudan a scris:

cu stima as vrea sa recarosez cu acelas tip acelas an aceas luna masina pentru recarosare am gasito destul de convenabil mar interesa doar actele rar politie cit ma duc va multumesc

sacagiudan a scris:

sacagiudan a scris:

Alte discuții în legătură

Recarosarea unui autovehicol lovit in strainatate uvi uvi - am o mare problema...ieri seara sotia mea a facut un accident (fara victime) pe un drum de tara ...acident soldat din fericire doar cu avarierea ... (vezi toată discuția)
Recarosare auto Logofat Logofat Am o masina mitsubishi lancer cu motor 1.3 din anul 1998 cu sasiul rupt. Detin toate actele. Intrebarea ar fi care este procedura de recarosare, si daca se ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)