avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate elena_cosor

Activitate elena_cosor

Răspuns la discuția Infiintarea unei firme offshore
Daca platiti impozitul in tara respectiva, vi se va elibera de la autoritatile fiscale de acolo sau persoana juridica respectiva va va elibera o adresa cum ca a retinut si a virat impozitul pe dividende. Copie de pe acea adresa si copie de pe certificatul fiscal eliberat care atesta ca persoana juridica respectiva este platitoare de taxe in statul respectiv in ultimul an (Spre exemplu in 2011, certificatul trebuie sa fie emis din 2010). Nu platiti, dar trebuie sa declarati aceste venituri la Admin de care apartineti, impreuna cu documetele mai sus amintite.
Imi cer scuze... Am raspuns mesajului lui drbarbu... Daca firma Dumneavoastra nu va mai functiona incepand cu luna mai a.c., adeziunea Dumneavoastra ca persoana fizica la o actiune impotriva unei ordonante ce se aplica incepand cu 1.05.2009 asupra persoanelor juridice poate fi apreciata.
Forurile internat sunt mai multe... si impun ceva. Nu spun ca eu as da inapoi daca justitia nu e cu noi. Spun doar ca daca suntem mai multi putem schimba ceva.
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum in ultimul timp. Inchiderea lunii, trimestrului, anului + o mica pauza de sarbatori m-au incetinit putin. Am notat numarul Dumneavoastra de telefon si va voi suna. In principiu, un proces impotriva statului nu poate avea sanse (in sensul ca cere foarte mult timp pierdut, cu sanse mici de reusita in tara). Ceea ce ma ingrijoreaza este ca majorarea taxelor a avut loc la cererea forurilor internat. (in sensul beneficiului economic, etc). Numai daca ne unim, putem reusi ceva urgent. Macar sa diminuam plusul de taxe introdus prin modificarea codului fiscal... Oricum, sfatul meu pentru toate companiile cu capital strain este sa-si deschida cel mult o reprezentanta in tara noastra. Ca sa o poata inchide repede...
drbarbu a scris:

Pt turtoy: nu inteleg nimic din ce ati postat mai sus, dar eu avand o microintreprindere platesc OBLIGATORIU trimestrial un impozit pe venit. Nici nu poate fi vorba de impozit pe profit. Nu mai pun ca platesc impozite pentru 1 angajat (nu sunt eu acel angajat) 70% din salariul acestuia.

Pt zolano: m-am inscris deja in acel grup de discutii, dar sa stii ca nu ne rezolva problema in timpul pe care il mai avem pana sa se aplice aceasta OUG. O asociatie/organizatie care sa ne reprezinte pe cei mici este buna pt viitor, dar acum trebuie sa grabim sa atacam OUG-ul pana sa inceapa aplicarea acesteia.

Sunt de acord. cu cat mai repede, cu atat mai bine... Macar sa-i mai "blocam" o vreme.
Va sustin. Spuneti-mi care ar fi numarul de semnaturi ale reprezentantilor legali de care e nevoie. Eventual si stampile :)))
Am inghitit multe, dar de data aceasta au mers prea departe.