avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate stefanboacana

Activitate stefanboacana

Răspuns la discuția inselatorie sau nu?
va multumesc mult de raspuns ,toata stima

Răspuns la discuția inselatorie sau nu?
va multumesc mult pentru raspuns ,dar unde la politie fac plangerea? la circa de care apartin eu? la circa unde a fost firma cu chirie?la politie unde e inmatriculata firma?la Timisoara unde s-a mutat firma? va rog sunt chiar disperat,tipul asta (am cautat pe net date) are 22 de executari silite , a dat tzeapa la tot ce inseamna institutie financiara din tara asta,e profesionist.am aflat astea cand am inceput sa caut firma pe net.
in urma unui anunt pe net postat pe un site cu locuri de munca i strainatate am optat pentru un post de parchetar.am fost la sediul firmei la interviu,mi-au facut un cotract de munca individual si am platit taxe de reccrutate si altele 1080ron.contractul nu a fost inregistrat la ITM buc,ca m-am interesat,firma ma tot amanat cu plecarea din oct 2011.urma sa plec detasat in Olanda.am contactat firma(reprezentantul ei) care mi-a luat comisionul si care mi-a facut contractul de nenumarate ori si nu am avut decat amanari.acest domn care ma recrutat si e asociatul unic al firmei sa mutat la Timisoara .L-am cautat la adresa de aici si propietarul spatiului respectiv a spus ca a plecat.am toate datele firmei cat si ale lui personale,intreb ce demersuri trebuie sa fac de acum inainte>?? unde sa ma duc??? ce sa reclam??? am contractul,chitantele,etc.
va rog ajutati-ma!
ma numesc Stefan sunt din Bucuresti si in urma unui anunt de pe un site de locuri de munca in strainatate care solicita muncitori in constructii am apelat la ajutorul lor.
m-am preentat la interviu,am oferit actele necesare (copii calificari ,copie buletin etc) si am platit o taxa de comision in valoare de 1080 lei solicitata anticipat ca si asigurare medicala si ca taxa Ministerul muncii.am chitanta pe care scrie intocmai cele relatate mai sus)M-a chemat la sediul firmei intermediare patronul si mi-a intocmit un contract de munca pe perioada de 1 an cu salariu de 804 lei.din data de 10 Octombrie 2011 ma poarta cu vorba si azi suntem in 17 martie 2012. mi sau zis zeci de date de plecare ,ma amanat, ca e viscol,ca sunt inundatii ,ca e frig si nu se luctreaza.,etc contractul nu a fost inregistrat la ITM ca m-am interesat, acum doresc sa depun plangere penala la Politie. Rugaminte AM VREO SANSA SA RECUPEREZ BANII SAU MACAR SA_L VAD LEGAT PE ACEST patron???? am toate datele firmei si adresa unde s-a mutat intre timp.va rog ajutati-m ca sunt disperat.imi vine sa ma duc la Timisoara unde este acum sal mananc de viu. multumesc anticipat.