in urma unui anunt pe net postat pe un site cu locuri de munca i strainatate am optat pentru un post de parchetar.am fost la sediul firmei la interviu,mi-au facut un cotract de munca individual si am platit taxe de reccrutate si altele 1080ron.contractul nu a fost inregistrat la ITM buc,ca m-am interesat,firma ma tot amanat cu plecarea din oct 2011.urma sa plec detasat in Olanda.am contactat firma(reprezentantul ei) care mi-a luat comisionul si care mi-a facut contractul de nenumarate ori si nu am avut decat amanari.acest domn care ma recrutat si e asociatul unic al firmei sa mutat la Timisoara .L-am cautat la adresa de aici si propietarul spatiului respectiv a spus ca a plecat.am toate datele firmei cat si ale lui personale,intreb ce demersuri trebuie sa fac de acum inainte>?? unde sa ma duc??? ce sa reclam??? am contractul,chitantele,etc.
va multumesc mult pentru raspuns ,dar unde la politie fac plangerea? la circa de care apartin eu? la circa unde a fost firma cu chirie?la politie unde e inmatriculata firma?la Timisoara unde s-a mutat firma? va rog sunt chiar disperat,tipul asta (am cautat pe net date) are 22 de executari silite , a dat tzeapa la tot ce inseamna institutie financiara din tara asta,e profesionist.am aflat astea cand am inceput sa caut firma pe net.