avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Activitate daleshd

Activitate daleshd

Pentru inchiriere in regim hotelier in sistem real stie cineva ce cheltuieli se pot deduce ( chelt cu utilitatile se pot deduce ?..daca da...cum? )
Poate cineva sa imi dea un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal care e necesar ca anexa la completarea fisei de cazare?
Multumesc !
Nu s-a facut PUG . Nu exista registrul zonelor verzi . Se leaga de definitia zonelor verzi ca fiind zona cu iarba cuprinsa intre scuaruri indiferent ca e proprietate publica sau privata . Ori eu consider ca atunci cand acest teren a fost trecut din proprietate publica in cea privata a unitatii administrative ,. cand s-a aprobat acel PUD in consiliu local si s-a vandut terenul , acesta avand categoria curti-constructii , categorie pe care o are si in prezent s-a facut vanzarea pentru constructie spatiu comercial , iar pretul de pornire a licitatiei nu a fost chiar modic . Culmea ca pentru devierea retelei de apa am primit autorizatia de construire si am si execuata lucrarea care m-a costat 12500 lei fara proiect si taxe avizare care au mai costat si acelea ceva . Acum doresc anularea acelui contract si returnarea tuturor cheltuielilor pe care le pot justifica cu facturi . Va multumesc pentru sfaturi
In anul 2007 am cumparat de la primarie un teren in vederea extinderii unui spatiu comercial al carui proprietar sunt . Licitatia s-a tinut in urma aprobarii in Consiliu Loacal a Planului Urbanistic de Detaliu. In caietul de sarcini eram obligat ca in termen de 12 luni de la vanzarea terenului sa solicit autorizatia de construire si sa incep lucrarile. Am facut toate demersurile , mai mult am avut o retea de apa pe care a trebuit sa o deviez , deviere pe care am facut-o cu proiect si autorizatie de construire . Am obtinut certificatul de urbanism pentru extinderea spatiului comercial dar in momentul in care am solicitat autorizatia de construire am fost refuzat pe motiv ca OUG 195/2005 interzice construirea pe zone verzi . In extrasul CF destinatia terenului este de curti constructii si nu inteleg cum in anul 2007 mi-a fost vandut un teren pt constructie dar pe care nu se poate construi . Mai mult............... dat fiind faptul ca trebuia in 12 luni sa incep lucrarile , am contractat un credit ( in franci elvetieni ) pt care acum platesc rate colosale , la acea data gandind ca din chiria pe suprafata extinsa pot plati ratele . Din 2007 platesc impozit pe acest teren La acest moment eu am cumparat un petec de iarba . De aceea vreau in instanta sa solicit anularea contractului de vanzare-cumparare , returnarea pretului terenului, a lucrarilor facute cu devierea de retele de apa , cu avizele si documentatiile si despagubirile aferente .Nu mai doresc sa construiesc pe acel teren pentru ca m-am saturat de cand ma lupt cu autoritatile locale . Au fost fericiti cand in buget le-au intrat cateva mii de euro pe cativa mp de teren ca apoi sa isi bata joc de cel care i-a platit . Va rog sa-mi spuneti ce sanse am si cateva sfaturi cum ar trebui sa procedez .