avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate oooana

Activitate oooana

Răspuns la discuția Stimulentul de insertie
la asta ma refeream:

(4) Daca persoana indreptatita, in perioada in care beneficiaza de stimulentul de insertie, doreste sa i se acorde concediul fara plata prevazut de art. 6 din ordonanta de urgenta, la reluarea realizarii de venituri supuse impozitului, nu mai beneficiaza de stimulentul de insertie.

Daca, in perioada in care persoana beneficiaza de stimulent de insertie, doreste sa i se acorde concediu fara plata (prevazut de art. 6 din OUG 111/2010), atat pe aceasta perioada, precum si la reluarea activitatii, nu va mai putea beneficia de stimulentul de insertie.
Atentie, asadar: chiar daca persoana indeplineste conditiile pentru a beneficia de stimulent, in momentul in care va solicita concediu fara plata, acest drept se suspenda.
Răspuns la discuția Stimulentul de insertie
chiar daca se mentioneaza ca stimulentul se suspenda in cazul concediilor fara plata?
Buna ziua

Sunt angajata la doua societati comerciale (la una cu contract de 8 ore si la a doua cu 2 ore) si momentan sunt in concediu de crestere copil. Am optat pentru varianta de concediu pana la varsta de un an. Ma intereseaza daca pot beneficia de stimulent de reinsertie daca inainte sa implineasca copilul un an imi reiau activitatea doar la societatea a doua (cu 2 ore) si la cea la care am salariu de baza imi iau concediu fara plata pana cand copilul implineste 2 ani.
Multumesc.