daca sant la prima abatere ce mi se poate intampla si mai ales ca furtul sa petrecut in martie 2012 iar plangerea penala a fost facuta in 29-01-2013 am fost la politie am dat declaratie iar astazi am fost sunata sa ma prezint maine din nou
in anul 2012 luna martie am sustras niste bijuteri di ap in care lucram ca menajera pe care l-am amanetat am recunoscut fapta o parte din bijuteri propietarul l-ea recuperat iar pentru restul am incheiat un proces verbal la un notar cerandu-mi suma de 3000 de euro ,neavand suma propietari au incepup cu amenintarile in 29 -01-2013 am fost citata la politie pt audiere privind plangerea facuta de propietari m-am prezentat am dat declaratie pana azi cand am primit tel sa ma prezint la politie din nou imi este frica ce mi se poate intampla cei de la politie mi-au zis ca nu ma aresteaza ci numai sa dau declaratie va multumesc
va multumesc pt raspuns pe acea somatie scrie ca nu am cale de atac caci pe rol se afla solutionarea cererii de incuvintare a executari silite iar cauza este este analizata fara citirea partilor ce este de facut in astfel de situatie
cel care a vorbit urat si ma amenintat este executorul am fost la el la sediu si tot la fel mi-a raspuns ca sa fiu mai concreta despre ce este vorba ,anul trecut am avut restante la cotele de intretinere am fost data in judecata m-am prezentat la proces am achitat cotele de intretinere dar pt penalizari am incheiat un proces verbal intre mine si presedintele asociatiei pe 18 luni am inceput sa achit din penalizari iar termenul la procesul verbal expirain luna noembrie anul acesta iar dinsul sa dus si a apelat la un executor specific suma este de 3.019,58ma poate executa din apartament caci pe somatie scrie ca ma executa pe venituri si bunuri nu vreau sa fiu carcotasa dar avem in bloc multi restantieri dar el doar pt mine a apelat la executor va multumesc anticipat
buna seara am primit o citatie acasa de la un birou executor in care se afla o somatie prin care ma someaza ca in una zi sa achit o suma sunand la nr de tel la care puteam lua legatura cu executorul ,am sunat si vrand sa vorbesc cu dansul mi sa vorbit pe un ton foarte urat ca daca nu voi plati suma pana maine va veni cu politia si jandarmi chiar daca nu sant acasa imi va sparge usa si imi va lua din casa ce am de valoare va multumesc
acel proces verbal a fost incheiat in 19 04 2012 iar mama mea nu a putut plati lunar suma care trebuia sa o dea lunar cei din comitetetul asociatiei au spus ca stiu ei o lege care sa nu tina cont de acel proces verbal incheiat si ca tot o vor executa silit sa nu se puna cu ei
da instanta a luatact de acel proces verbal dar dansa l-ea zis ca va plati suma restanta pana ce se va termina termenul specificat in acel proces verbal dar cei de la asociatie vor o execute imediat ce este de facut multumesc
buna seara in anul 2012 mama mea ne platind intretinerea a fost data in judecata de catre asociatia de proprietari a blocului in care dansa locuieste pt neplata intretineri pe anul 2011.Pe 14 aprilie 2012 a avut infatisarea la tribunal dansa achitind decat suma aferenta cotelor de intretinere si a incheiat un proces verbal cu asociatia pt esalonrea penalizarilor acel proces verbal fiind incheiat pe o perioada de 18 luni mentionez ca dansa nu a putut sa achite lunar suma stabilita i acel proces verbal ce ise poate intampla cei din comitet o ameninta ca o sa cheme un executor silit si ca o va executa imediat din casa mentionez ca suma care o are de platit este de 7.347.0 va multumesc