avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

in anul 2012 luna martie am sustras niste bijuteri di ap in care lucram ca menajera pe care l-am amanetat am recunoscut fapta o parte din bijuteri propietarul l-ea recuperat iar pentru restul am incheiat un proces verbal la un notar cerandu-mi suma de 3000 de euro ,neavand suma propietari au incepup cu amenintarile in 29 -01-2013 am fost citata la politie pt audiere privind plangerea facuta de propietari m-am prezentat am dat declaratie pana azi cand am primit tel sa ma prezint la politie din nou imi este frica ce mi se poate intampla cei de la politie mi-au zis ca nu ma aresteaza ci numai sa dau declaratie va multumesc
Posibil sa fiti chemata pentru a vi se prezenta materialul de urmarire penala. Mai exact, vi se aduce la cunostinta continutul dosarului, urmand ca ulterior sa fiti trimisa in judecata.
Concret care este intrebarea dvs?
daca sant la prima abatere ce mi se poate intampla si mai ales ca furtul sa petrecut in martie 2012 iar plangerea penala a fost facuta in 29-01-2013 am fost la politie am dat declaratie iar astazi am fost sunata sa ma prezint maine din nou
Ce vi se poate intampla? Cel mai probabil va alegeti cu o condamnare cu suspendare.
multumesc pentru raspuns sant disperata pt ca propietari m-au spus ca voi face inchisoare multi ani

Alte discuții în legătură

Furt bijuterii cirstoceaelena cirstoceaelena buna seara m-a numesc c elena in anul 2012 am sustras niste bijuteri din apartamentul in care lucram ca menajera am recunoscut fapta sa recuperat o parte din ... (vezi toată discuția)
Furt din apartament- fara antecedente penale cirstoceaelena cirstoceaelena prietena mea alucrat ca menajera si a sutras niste bijuteri din apartamentul unde era menajera pe care l-ea amanetat a recunoscut furtul iar propietarul a ... (vezi toată discuția)
Buna seara - furt Bogdan_Oprisan Bogdan_Oprisan Am furat din locuinta unui prieten o bijuterie si am dus-o la amanet.Si mama acestuia vrea sa se duca la politie.Ce pot pati?Amanet-ul trebuie sa restituie ... (vezi toată discuția)