i-am rugat dar nu vor m-a sunat cica avocatul lor persoana care a asistat si la semnarea contractului la notar si a zis ca daca nu platesc imi va lua copilul si ca imediat fac puscarie ca nu sta mult la discuti multumesc din suflet pt raspuns
Faptul ca ati dat acea declaratie nu ii obliga pe ei sa va ierte, ci doar sa primiti, eventual, o pedeapsa mai usoara, cu suspendare.
E o proba pentru ei, ca s-a comis furtul, daca se decid sa va faca plangere penala.
Inteleg ca bijuteriile au fost instrainate si prejudiciul nu s-a recuperat in intregime...
Daca prejudiciul va fi acoperit si instanta ar putea fi mai ingaduitoare cu dvs.
este prima abatere le-am zis ca nu am sa le dau suma in acel interval de timp si maine este ultima zi o sa ma ia direct la puscarie ?
va multumesc
NU , mai întâi este necesară depunerea unei plângeri impotriva dvs.Apoi, dacă se va decide astfel de către organele de urmărire penală, veţi pusă sub urmărire penală şi apoi trimisă în judecată, dacă este cazul .Aceste proceduri durează ceva timp. Nu vă poate lua nimeni direct. Ideea este că odată ce persoana prejudiciată va apuca să depună plângere , plâgerea nu va mai putea fi retrasă. De aceea ar fi bine să îi rugaţi să vă mai păsuiască . Poate reuşiţi totuţi să faceţi rost de bani pentru a nu ajunge să fiţi urmărită penal şi pedepsită.
i-am rugat dar nu vor m-a sunat cica avocatul lor persoana care a asistat si la semnarea contractului la notar si a zis ca daca nu platesc imi va lua copilul si ca imediat fac puscarie ca nu sta mult la discuti multumesc din suflet pt raspuns
~ final discuție ~