Multumesc pentru raspunsuri.Dosarul este inca la Udriste, astazi am fost sa ma interesez cum stau lucrurile, pentru ca am senzatia ca o sa o iau razna... insa domnul care se ocupa de dosar este in concediu.Va trebui sa vad saptamana viitoare ce se intampla.Mama nu a dat nicio declaratie, la dosar este doar declaratia data de mine la data producerii accidentului.Inca nu a fost la IML, abia ieri a fost externata din spital.
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns referitor la situatia expusa mai jos:
In data de 06.04.2012, am iesit din garajul curtii cu spatele, mama a aparut in spatele masinii(deoarece iesirea din garaj fusese blocata si a vrut sa-i atraga atentia soferului care ma blocase sa deblocheze accesul #-o, desi eu vazusem ca acesta incerca sa plece din fata portii) nu am vazut-o, am lovit-o usor, a cazut si avand osteoporoza a avut doua fracturi urate la ambele picioare, necesitand doua operatii: o proteza la sold si o tija la gamba.A fost spitalizata din data de 06.04.2012 pana ieri, se pare ca recuperarea e de lunga durata. Categoric, mama nu va depune plangere, insa vreau sa stiu ce ma asteapta deoarece nimeni nu spune nimic, iau eu mai am putin si o iau razna.Astazi am fost sa-mi prelungesc dovada la parchet, de-acolo mi-au spus ca dosarul meu inca e la Udriste, persoana de la cercetari penale de la politie e in CO......chiar nu stiu ce sa mai zic.........Sper ca vineri sa mi se poata prelungi dovada.
Va rog sa-mi spuneti si mie ce ma asteapta si cum sa procedez, astfel incat sa ies inainte de a ajunge la spitalul 8+1, din aceasta situatie nenorocita in care am intrat.