avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru vatamare corporala

Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns referitor la situatia expusa mai jos:

In data de 06.04.2012, am iesit din garajul curtii cu spatele, mama a aparut in spatele masinii(deoarece iesirea din garaj fusese blocata si a vrut sa-i atraga atentia soferului care ma blocase sa deblocheze accesul #-o, desi eu vazusem ca acesta incerca sa plece din fata portii) nu am vazut-o, am lovit-o usor, a cazut si avand osteoporoza a avut doua fracturi urate la ambele picioare, necesitand doua operatii: o proteza la sold si o tija la gamba.A fost spitalizata din data de 06.04.2012 pana ieri, se pare ca recuperarea e de lunga durata. Categoric, mama nu va depune plangere, insa vreau sa stiu ce ma asteapta deoarece nimeni nu spune nimic, iau eu mai am putin si o iau razna.Astazi am fost sa-mi prelungesc dovada la parchet, de-acolo mi-au spus ca dosarul meu inca e la Udriste, persoana de la cercetari penale de la politie e in CO......chiar nu stiu ce sa mai zic.........Sper ca vineri sa mi se poata prelungi dovada.

Va rog sa-mi spuneti si mie ce ma asteapta si cum sa procedez, astfel incat sa ies inainte de a ajunge la spitalul 8+1, din aceasta situatie nenorocita in care am intrat.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:45, 19 Aprilie 2012
Daca numarul de zile de ingrijiri medicale ce se vor acorda de catre medicul legist si in lipsa plangerii penale solutia procurorului poate fi de NUP.
Nu o sa patiti mare lucru asa ca aveti grija de mama dvs.
Da, se poate da NUP ceea ce inseamna ca ati putea scapa de probleme penale.
Cate zile de ingrijiri medicale s-a dat de IML?
Exista si posibilitatea de impacare a partilor.
Multumesc pentru raspunsuri.Dosarul este inca la Udriste, astazi am fost sa ma interesez cum stau lucrurile, pentru ca am senzatia ca o sa o iau razna... insa domnul care se ocupa de dosar este in concediu.Va trebui sa vad saptamana viitoare ce se intampla.Mama nu a dat nicio declaratie, la dosar este doar declaratia data de mine la data producerii accidentului.Inca nu a fost la IML, abia ieri a fost externata din spital.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Exista si posibilitatea de impacare a partilor.

Este vorba de mama dansei. La care impacare a partilor faceti referire?

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima .(victima usor lovita) ContSters220408 ContSters220408 buna ziua in data de 01-09-2011 in judetul focsani am iesit de pe o stada si nu am acordat trecere unui autoturism l-am acrosat usor .avem semnu de cedeaza ... (vezi toată discuția)
Medicina legala ContSters139791 ContSters139791 buna ziua am o intrebare in urma unui accident victima a fost diagnosticata la spital cu escoriatii gamba stanga si contuzie cu escoriatii genunchi drept ... (vezi toată discuția)
Dosar penal in curs de cercetare (accident rutier) adipaul adipaul in data de 10 nov 2010 am fost implicat in accident rutier cu 2 victime una dintre ele retragandu-si plangerea ulterior iar mie fiindu-mi retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)