avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal in curs de cercetare (accident rutier)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal in curs de cercetare (accident rutier)

in data de 10 nov 2010 am fost implicat in accident rutier cu 2 victime una dintre ele retragandu-si plangerea ulterior iar mie fiindu-mi retinut permisul cu drept de prelungire a dovezii de conducere.

cea de-a doua sa constituit parte civila acuzind dureri de cap urmand ca in decurs de 60 de zile sa aduca la dosar certificatul IML, dar nici in ziua de azi nu a mai ajuns nici cu certificat nici fara, chiar daca agentul care se ocupa de dosar i-a trimis citatii pentru a se prezenta la politie.

va rog sa ma lamuriti si pe mine ce se poate intampla cu dosarul in aceasta situatie!!! si care sunt sansele pentru NUP

multumesc anticipat

PAUL ADRIAN
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:09, 20 Ianuarie 2011
Depinde de dinamica producerii accidentului, cine este vinovat si de probele care vor fi administrate.
Ideal ar fi sa va împăcați si cu cea de-a doua victima.
Da,impacarea ar putea sa va scape de probleme penale daca nu exista concurs de infractiuni.
Certificatul IML va ajunge pana la urma la dosar.
poi nu se mai da de cea dea doua victima si nu a adus nici certificat iml fiind citata de catre agentul care se ocupa de dosar
cum ar putea ajunge certificatul iml la dosar daca el probabil nici nu a depus actele......
Chiar daca nu ar exista certificat IML la dosar tot exista dovada existentei accidentului...

Alte discuții în legătură

Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime ITD ITD buna ziua, va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni: 1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa francesca_25 francesca_25 buna, as dori daca se poate un sfat cu privire la urmatoarea problema: in luna aprilie a.c. am tamponat un alt autovehicul iar raportul politiei m-a scos pe ... (vezi toată discuția)