avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate veronicabot

Activitate veronicabot

cosminbot a scris:

De unde stiu eu cu ce se ocupa
in aceasta perioada , poate nici nu sta in tara , poate se drogheaza ,
mie nu-mi spune nimic.

Evident ca nu aveti de unde sa stiti cu ce se ocupa in aceasta perioada fiindca
Cu parere de rau,nu a existat si nu va exista niciodata o relatie
. Poate nici nu sta in tara, dar s-a prezentat la toate procesele (numai 5 doar anul acesta: 10/01/2012, 01/02/2012, 06/03/2012, 22/03/2012, 09/04/2012).
Este la o facultate de constructii la zi si nu poate participa la examene daca nu
merge la laboratoare

Profesorul stabileste criteriile de intrare in examen. Se poate intra fara nici o prezenta sau nu se poate intra chiar daca ai toate prezentele.
Momentan primeste de la mine o pensie de intretinere de 12,5 milioane lei vechi lunar

Bine spus momentan, fiindca in anul universitar 2010-2011 a avut o pensie de intretinere de 330 RON , pardon 3,30 milioane lei vechi lunar, sigur, nu cred ca s-a mentionat asta, bani cu care
poate se drogheaza
.
Daca asta este legea in Romania eu nu mai inteleg nimic

De asta ati fost reprezentat tot timpul de un avocat, caruia ati avut deosebita placere sa-i platiti onorariul, ca sa va reprezinte si sa va lumineze in legatura cu legea din Romania.
ma intreb ce carti si cate sa-i
cumpar de acesti bani,mai ales ca nu-i place deloc sa invete.Poate niste carti de joc

Cartile de joc pastrati-le dumneavoastra, iar daca tot va intrebati ce carti sa-i cumparati, incercati pentru inceput Psihologie Practica.
O zi buna Domnule R/ Doamna V!