Ceea ce vreau sa aflu este daca pentru o astfel de afacere e nevoie de SRL sau de Intreprindere individuala. Si daca fara sediu pot infiinta firma. De exemplu sa pot stabili intalnirile cu clientii la cafenea, restaurant asta pana ce as putea dispune de buget pt inchirierea unui sediu. Sau pot trece ca si sediu social apartamentul in care locuiesc?
Buna ziua. As dori sa stiu de ce anume am nevoie pentru a-mi deschide o mica afacere de Organizari evenimente. Este visul meu insa nu stiu aproape nimic despre afaceri.Dar asta nu vreau sa ma opreasca!O informatie cat de mica m-ar ajuta sa ma documentez mai mult.
Buna. Am o intrebare referitaore la zilele libere ale angajatului.
La cate zile libere are dreptul un angajat care trebuie sa sustina examenul de bacalaureat?
Multumesc anticipat!
Buna
Am o intrebare si eu referitoare la actele pentru reinoirea buletinului la implinirea de 18 ani.Fratele meu a implinit 18 ani acum 4 zile.Eu sunt in alt oras, mama in alta tara. Problema e ca avem o succesiune facuta pe apartament dupa moartea tatalui si fratele meu a fost trecut ca minor si partea lui de casa trecuta pe matusa care si ea e plecata din tara. Si acum vine intrebarea: Am vazut ca trebuie sa vina parintii sa-si dea acordul ca poate fi trecuta in buletin adresa apartamentului, pot eu sa semnez in locul mamei? Ca si eu detin o treime din apartament si sa-mi dau acordul ca poate fi trecuta acea adresa in buletinul lui.