avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Organizari evenimente - acte necesare, formalitati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Organizari evenimente - acte necesare, formalitati

Buna ziua. As dori sa stiu de ce anume am nevoie pentru a-mi deschide o mica afacere de Organizari evenimente. Este visul meu insa nu stiu aproape nimic despre afaceri.Dar asta nu vreau sa ma opreasca!O informatie cat de mica m-ar ajuta sa ma documentez mai mult.
Daca intrebarea dvoastra se refera doar la actele necesare deschiderii afacerii pe site-ul ONRC, gasiti toate informatiile necesare. [ link extern ]
Ceea ce vreau sa aflu este daca pentru o astfel de afacere e nevoie de SRL sau de Intreprindere individuala. Si daca fara sediu pot infiinta firma. De exemplu sa pot stabili intalnirile cu clientii la cafenea, restaurant asta pana ce as putea dispune de buget pt inchirierea unui sediu. Sau pot trece ca si sediu social apartamentul in care locuiesc?
Puteti sa incepeti afacerea si pe un PFA , dar pentru oricare dintre formele de organizare aveti nevoie de un sediu. Puteti sa aveti sediul in propriul imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa deschid o intreprindere individuala in alt judet?????? armand38and armand38and VReau sa deschid un club cu cateva mese de biliard si mese de tenis si doresc sa stiu daca pot sa functionez ca pfa sau intreprindere individuala sau asociatie ... (vezi toată discuția)
Pfa, af sau srl? angiii angiii Buna ziua, Doresc sa va cer sfatul in privinta infiintarii unei mici afaceri : cu tigari, bauturi, produse alimentare ambalate. Vreau ca dpv contabil ... (vezi toată discuția)
Poate un bucatar sa devina persoana fizica autorizata? maxim63 maxim63 Daca ati putea sa imi dati orice informatie legata de practicarea meseriei de BUCATAR CA PERSOANA FIZICA.CEVA DE GENUL CUM ESTE IN ANGLIA;ADICA ... (vezi toată discuția)