avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pot sa deschid o intreprindere individuala in alt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pot sa deschid o intreprindere individuala in alt judet??????

VReau sa deschid un club cu cateva mese de biliard si mese de tenis si doresc sa stiu daca pot sa functionez ca pfa sau intreprindere individuala sau asociatie familiara...,exclus srl............IDEEA ESTE CA AM DOMICILIUL IN ALT JUDET SI DORESC SA FAC AFACEREA IN CU TOTUL ALT JUDET///..........................................
Cel mai recent răspuns: armand38and , utilizator 13:20, 14 August 2009
Da, puteti sa inregistrati PFA, intreprindere individuala, intreprindere familiala intr-un alt judet, diferit de cel de domiciliu. Conditia este sa aveti act de proprietate sau contract de inchiriere (comodat) pentru spetiu ce a servi drept sediu in acel judet.
multumesc mult pt raspuns...care dintre cele enumerate mai sus ar fi cea mai ieftina si sa pot functiona cu clubul?Mai i.mi trebuie casa de marcat daca fac pfa????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu cum pot functiona?????? armand38and armand38and Daca nu vreau srl sa infiintez ce alta forma de imm pot folosi ca sa deschid o afacere gen magazin gen club???PFA?II?AF?? (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-ar placea sa incep o afacere cu tablouri personalizate ... EmanuelaNicoleta EmanuelaNicoleta Buna ziua, mi-ar placea sa incep o afacere cu tablouri personalizate si diverse articole din hartie personalizate, ce imi recomandati srl sau pfa, nu am curs ... (vezi toată discuția)
Impartire cheltuieli si utilitati intre srl si if care au sediu comun noemi92 noemi92 Buna seara. O Intreprindere Familiala are sediul profesional intr-o cladire care se afla in proprietatea titularului de IF. Aceasta cladire nu reprezinta ... (vezi toată discuția)