avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... doresc sa stiu cum pot functiona??????
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

doresc sa stiu cum pot functiona??????

Daca nu vreau srl sa infiintez ce alta forma de imm pot folosi ca sa deschid o afacere gen magazin gen club???PFA?II?AF??
Cel mai recent răspuns: armand38and , utilizator 13:49, 14 August 2009
Cel mai indicat ar fi sa deschideti o intrepridere individuala.
[ link extern ]
Cred ca cel mai bine este sa va documentati serios inainte de a actiona!
Puteti gasi informatii de asemenea pe siteul registrului comertului
[ link extern ] /
SUCCES!
:)
merci mult pt raspuns......la intreprindere individuala mai i.mi trebuie casa de marcat si daca am deja un srl mai pot fi asociat unic si la intreprinderea individuala?????????????????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa deschid o intreprindere individuala in alt judet?????? armand38and armand38and VReau sa deschid un club cu cateva mese de biliard si mese de tenis si doresc sa stiu daca pot sa functionez ca pfa sau intreprindere individuala sau asociatie ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)
Pfa, af sau srl? angiii angiii Buna ziua, Doresc sa va cer sfatul in privinta infiintarii unei mici afaceri : cu tigari, bauturi, produse alimentare ambalate. Vreau ca dpv contabil ... (vezi toată discuția)