avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impartire cheltuieli si utilitati intre SRL si IF care ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impartire cheltuieli si utilitati intre SRL si IF care au sediu comun

Buna seara.

O Intreprindere Familiala are sediul profesional intr-o cladire care se afla in proprietatea titularului de IF. Aceasta cladire nu reprezinta spatiu de locuit si este formata din incaperi distinct partajate. Doresc sa infiintez un SRL, al carui sediu social va fi in acceasi cladire cu IF. Atat IF cat si SRL se ocupa cu fabricarea de mobila,
Cum se vor imparti cheltuielile cu utilitatile generate de functionarea acestora? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos Dimitrescu , Contabil 22:41, 22 Martie 2017
Cheltuielile se vor impartii dupa cum decideti in actele de inchiriere sau comodat.
Decizia va apartine dumneavoastra, administratorului SRL-ului si titularului II-ului.
Nu va restrictioneaza nimeni in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru infiintare srl florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, Pentru a infiinta un SRL, se poate face contract de comodat pentru spatiu, chair daca pentru respectiva proprietate nu a fost platit impozitul ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)