avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate prof_romana_particular

Activitate prof_romana_particular

Răspuns la discuția Codominiu
Mi s- a trimis prin posta o somatie cu stampila unui executor judecatoresc si mi s- au adaugat 100 lei la intretinere, cheltuiala cu executorul cica. Unde as putea face reclamatie sau cum sa procedez?
Răspuns la discuția Codominiu
Pot fi obligata sa dau jos acoperisul?
Discuție Codominiu
Daca detin o locuinta la etajul 4/4 am obligatia sa montez uluci la acoperis doar eu sau este obligatia tururor proprietarilor? Asociatia de proprietari ma someaza sa fac acest lucru doar eu. Mentionez ca acoperisul a fost pus de fostul proprietar acum 20 de ani, iar in contractul de vanzare- cumparare nu se specifica nimic despre acoperis. Multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția Concediu prenatal
1. Va mai rog sa-mi spuneti si ce nr de lege e valabil pt calcularea celor 10,5% din 741 ( pt ca sa-i spun secretarei de la serviciu). Multumesc anticipat!
2. In luna februarie am avut doar 15 zile lucrate din cauza unui concediu medical.

Va rog mult, spuneti-mi daca sunt corecte calculele mele:
venit brut realizat nov2011- apr 2012: 6771
nr zile lucrate 121

6771/ 121= 55, 9586 * 85%= 47, 56 * 22zile (luna mai)= 1046 venit brut
1046-78 (cas) = 968

Va mai rog sa-mi spuneti si ce nr de lege e valabil pt calcularea celor 10,5% din 741 ( pt ca sa-i spun secretarei de la serviciu).
Multumesc anticipat!
Va multumesc! Sa inteleg ca din venitul meu brut scad 77,805?
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cat se opreste CAS la concediul prenatal? 9,5% sau 10,5%?
Din venitul meu brut realizat sau din salariul minim pe economie?
Buna ziua! Am citit pe diverse forumuri ca la concediul pre/ postnatal ( cel de 126 zile) se aduna si veniturile brute din ultimele 6 luni din alte activitati impozabile, nu doar salariul. V-as ruga sa-mi confirmati aceasta informatie si sa-mi spuneti ce lege spune asta. Multumesc anticipat!