Mi s- a trimis prin posta o somatie cu stampila unui executor judecatoresc si mi s- au adaugat 100 lei la intretinere, cheltuiala cu executorul cica. Unde as putea face reclamatie sau cum sa procedez?
Daca detin o locuinta la etajul 4/4 am obligatia sa montez uluci la acoperis doar eu sau este obligatia tururor proprietarilor? Asociatia de proprietari ma someaza sa fac acest lucru doar eu. Mentionez ca acoperisul a fost pus de fostul proprietar acum 20 de ani, iar in contractul de vanzare- cumparare nu se specifica nimic despre acoperis. Multumesc anticipat pentru raspuns!
1. Va mai rog sa-mi spuneti si ce nr de lege e valabil pt calcularea celor 10,5% din 741 ( pt ca sa-i spun secretarei de la serviciu). Multumesc anticipat!
2. In luna februarie am avut doar 15 zile lucrate din cauza unui concediu medical.
Va mai rog sa-mi spuneti si ce nr de lege e valabil pt calcularea celor 10,5% din 741 ( pt ca sa-i spun secretarei de la serviciu).
Multumesc anticipat!
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cat se opreste CAS la concediul prenatal? 9,5% sau 10,5%?
Din venitul meu brut realizat sau din salariul minim pe economie?
Buna ziua! Am citit pe diverse forumuri ca la concediul pre/ postnatal ( cel de 126 zile) se aduna si veniturile brute din ultimele 6 luni din alte activitati impozabile, nu doar salariul. V-as ruga sa-mi confirmati aceasta informatie si sa-mi spuneti ce lege spune asta. Multumesc anticipat!