Paguba este culpa comuna cu nepoata patronului,de fapt ea a fost facturist si casier,eu am inlocuit-o pe perioade scurte ,cand ea a fost libera.De la ea nu s-a luat nici un gaj ,doar a semnat angajamente de plata fata de firma ,angajamente ce am semnat si eu.De la mine s-a luat in gaj casa {pe persoana fizica,administratorul},pentru care nu am primit nici o chitanta ,de la firma respectiva.Eu in gestiune nu am avut nici o problema.
Pana in 31 mai 2011,am lucrat ca si gestionar la o firma privata.La un moment dat s-a constatat un prejudiciu,la care am fost considerata ca si coautoare.Proprietarii firmei mi-au cerut sa semnez acest contract de gaj ipotecar pentru ca sa nu inceapa urmarirea penala impotriva mea.Mi s-a cerut sa semnez doua angajamente de plata ,fiind intr-o situatie critica si speriata am facut tot ce mi s-a cerut
Anul trecut s-a incheiat un contract de gaj ,la un notariat pe casa mea ,eu banii nu i-am primit .Pot ataca in instanta acest contract,cerand anularea acestuia?Care este procedura legala?