avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract ipoteca

Anul trecut s-a incheiat un contract de gaj ,la un notariat pe casa mea ,eu banii nu i-am primit .Pot ataca in instanta acest contract,cerand anularea acestuia?Care este procedura legala?
Cel mai recent răspuns: Edda , utilizator 16:51, 19 Aprilie 2012
De putut puteti ataca in justitie dar nu cred ca aveti sanse de castig.
Edda a scris:

Anul trecut s-a incheiat un contract de gaj ,la un notariat pe casa mea ,eu banii nu i-am primit .Pot ataca in instanta acest contract,cerand anularea acestuia?Care este procedura legala?

ce bani? sunteti si garant ipotecar si debitor in contractul de credit?
sau intelegerea a fost ca ipotecati si primiti niste bani de la cel ce primeste creditul ?

Daca admiteti ipoteza aratata de d-na Milica Damian (sa garantati pe cineva pentru o suma de bani), situatia este si mai grava: nu numai ca nu veti primi niciun ban, dar este posibil chiar ca banca sa va execute in cazul in care debitorul (persoana pe care ati garantat-o) nu-si mai achita creditul.
Pana in 31 mai 2011,am lucrat ca si gestionar la o firma privata.La un moment dat s-a constatat un prejudiciu,la care am fost considerata ca si coautoare.Proprietarii firmei mi-au cerut sa semnez acest contract de gaj ipotecar pentru ca sa nu inceapa urmarirea penala impotriva mea.Mi s-a cerut sa semnez doua angajamente de plata ,fiind intr-o situatie critica si speriata am facut tot ce mi s-a cerut
Iertati-ma, dar nu inteleg de unde asteptati sa primiti bani.

Alte discuții în legătură

Proprire cont giranti anamaria30 anamaria30 buna seara!am un credit luat de la o banca,iar ca ipoteca am pus gaj apartamentul parintilor.in cele din urma am ajuns la executare,dar au pus proprire si pe ... (vezi toată discuția)
Imprumut 10.000 euro - garantii ali18ro ali18ro buna ziua, vreau sa ajut un prieten cu un imprumut de 10.000 euro pentru 1 an de zile, fara dobanda, cu contract notarial, fara garantii. sotia lui nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca Gavrila_Ady Gavrila_Ady Fratele meu vrea sa faca pentru mine un imprumut tip credit de nevoi personale cu ipoteca (eu nu pot sa-l fac pentru ca sunt in baza de date ca rau ... (vezi toată discuția)