Anul trecut s-a incheiat un contract de gaj ,la un notariat pe casa mea ,eu banii nu i-am primit .Pot ataca in instanta acest contract,cerand anularea acestuia?Care este procedura legala?
Anul trecut s-a incheiat un contract de gaj ,la un notariat pe casa mea ,eu banii nu i-am primit .Pot ataca in instanta acest contract,cerand anularea acestuia?Care este procedura legala?
ce bani? sunteti si garant ipotecar si debitor in contractul de credit?
sau intelegerea a fost ca ipotecati si primiti niste bani de la cel ce primeste creditul ?
Daca admiteti ipoteza aratata de d-na Milica Damian (sa garantati pe cineva pentru o suma de bani), situatia este si mai grava: nu numai ca nu veti primi niciun ban, dar este posibil chiar ca banca sa va execute in cazul in care debitorul (persoana pe care ati garantat-o) nu-si mai achita creditul.
Pana in 31 mai 2011,am lucrat ca si gestionar la o firma privata.La un moment dat s-a constatat un prejudiciu,la care am fost considerata ca si coautoare.Proprietarii firmei mi-au cerut sa semnez acest contract de gaj ipotecar pentru ca sa nu inceapa urmarirea penala impotriva mea.Mi s-a cerut sa semnez doua angajamente de plata ,fiind intr-o situatie critica si speriata am facut tot ce mi s-a cerut