avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit de nevoi personale cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit de nevoi personale cu ipoteca

Fratele meu vrea sa faca pentru mine un imprumut tip credit de nevoi personale cu ipoteca (eu nu pot sa-l fac pentru ca sunt in baza de date ca rau platnic).Intrebarea mea este daca pot sa pun gaj apartamentul meu , dar imprumutul sa fie pe numele lui ??? Coplatitor nu pot sa fiu , din cauza biroului de credit. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gavrila_Ady , utilizator 08:31, 19 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Lasand deoparte faptul ca gajul este o garantie cu bunuri mobile, deci nicidecum apartament, va aduc la cunostinta faptul ca poate face imprumut ipotecar pe numele lui , ipotecand un imobil ce- i apartine, adica tot al lui.
Pentru a rezolva problema, va propun sa fac imprumut pe numele lui cu ipoteca , iar pentru garantarea solvabilitatii dumneavoastra, sa incheiati cu acesta un contract de garantie .
Cu stima !
Dati-mi va rog mai multe detalii despre acest contract de garantie. Va multumesc din suflet pentru ajutor.......
Da-mi un raspuns te rog , sunt cam in criza de timp. Vreau mai multe detalii despre acest contract de garantie.Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor la credit de nevoi personale iliana105 iliana105 Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)
Notificare scadenta anticipata CristinaMunteanu83 CristinaMunteanu83 Buna ziua, In 2008 am accesat un credit PF de nevoi personale cu garantie ipotecara in CHF de la banca X. Din luna februarie a.c. nu am mai achitat din ... (vezi toată discuția)
Imprumut 10.000 euro - garantii ali18ro ali18ro buna ziua, vreau sa ajut un prieten cu un imprumut de 10.000 euro pentru 1 an de zile, fara dobanda, cu contract notarial, fara garantii. sotia lui nu vrea sa ... (vezi toată discuția)