As dori sa stiu cum procedeaza persoana care este in concediu medical si trebuie sa se pensioneze, din cauza unui infart. Actele necesare, si unde trebuie predate.
Multumesc pt raspauns. Deci daca el mai face vreo doua trei incercari ( pt ca el nu se lasa :) ) vrea sa lucreze, poate ajunge chiar si sub 300ron pe luna din cauza recalcularii?
Buna, tatal meu din 28.08.2011 este in concediu medical din cauza unui infarct miocardic si pana acum primea 75%, dar anul acesta la sfarsitul lui aprilie inceputul lui mai a avut o intrerupere de doua saptamani in care s-a intors la servici (pt ca a vrut sa incerce daca mai poate lucra, dar si-a dat seama ca numai are acelasi efort fizic:) si a intrat iar in concediu medical), de atunci primeste mult mai putin iar contabila spune ca a fost recalculat concediul medical, si acum primeste tot 75%, dar calculat pe ultimele 6 luni. Deci 75% din 75% este posibil?
Sunt angajata la o firma care nu a platit contributiile la stat de aprox 6 luni si este in curs de falimentare.
Sunt angajata din 21.01.2011, iar acum sunt insarcinata in sapt.30(7 luni jumate) si ar trebui sa intru in prenatal din data de 25.04.2012.
Intrebarile mele ar fi:
1. Ce se intampla daca in timp ce eu sunt in prenatal(sau postnatal) firma da faliment?
2. Daca firma da faliment eu dupa postnatal o sa mai pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?
3. Daca in cazul in care administratorul nu poate fi gasit cine ar putea semna adeverintele, cine imi elibereaza documentele necesare?