nu vreau sa castig nimic pentru mine personal. as vrea sa fie sanctionati, pentru ca nu si-au indeplinit clauzele. pentru ca ei imediat dau pe cineva in judecata cand un abonat face ceva.
le-am trimis cererea de reziliere.
ce e de facut..adica le pot face o plangere undeva,sau ii pot da in judecata?!
II. DURATA. Contractul se incheie pe Perioada minima prevazuta in Formular si se prelungeste automat pe perioada nedeterminata, daca niciuna
dintre parti nu notifica, cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea Perioadei minime, intentia sa de a nu mai continua Contractul. Cu cel putin 30 de
zile inainte de expirarea Perioadei minime, RT notifica Clientului (prin scrisoare/e-mail/sms) posibilitatea de a-si manifesta optiunea de a impiedica
prelungirea automata a Contractului.
asta am gasit pe site-ul lor.asta nu au respectat!!!!! ce e de facut?
citatul de mai sus a intrat in vigoare din data de 2 aprilie 2012,inainte fiind obligati sa anunte cu 60 de zile . abonamentul meu a incetat la data de 21/02/2012.
eu nu am solicitat nimic,abonamentul terminandu-se la data de 21/02 anul curent,apoi au umflat factura si cand am sunat la ei au zis ca extraoptiunile au expirat,terminandu-se periaoda de abonament . ce e de facut?
am si eu o intrebare....in legatura cu o firma cablu TV: la expirarea unui contract nu sunt obligati sa anunte ca nu vor mai exista extraoptiunile??? (de prelungit stiu ca se prelungeste automat)X-(