avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate denisepanescu

Activitate denisepanescu

Buna ziua,
Am o situatie foarte urgenta.
Avem o angajata care la a nascut la 05.12.2013, CIM-ul a fost suspendat (dupa efectuarea celor 126 zile concediu de sarcina si lauzie) cu 04.02.2014 pana la 05.11.2015. La 26.09.2015 a nascut a doua oara. I-am incetat prima suspendare cu 05.11.2015 si i-am suspendat a doua oara CIM-ul to cu 05.11.2015 pana la 27.09.2017 (implinirea a 2 ani al celui de-al doilea copil). Angajata a revenit si mi-a spus ca ar fi trebuit sa-i suspend cu data la care primul copil implinea 2 ani si nu cu data la care ea a solicitat incetarea primei suspenari. Am transmis deja in Revisal incetarea primei suspendari si a doua suspendare. Mai pot face modificari/corectii in Revisal? Dar de la 05.11.2015 pana la 06.12.2015 cum justific ca nu si-a reluat nici activitatea si nici nu are CIM-ul suspendat?
Va multumesc pentru raspuns.
Multumesc!
Am o angajata insarcinata. Are contract din 29.07.2011, cu norma de munca de 4 ore/zi. Pana cand va naste aprox. luna mai 2012, nu va avea cele 12 luni de cotizare. Aceeasi angajata mai are un contract de munca cu norma de 8 ore/zi la o alta firma din alta localitate, la care are o vechime de cca. 3 ani. Concediul de sarcina si lauzie de 126 de zile pe care il va obtine de la medicul ei de familie il va depune i original la celalalt angajator la care este angajata de 3 ani. Intrebarea este : inregistrez si eu o copie a aceluiasi concediu, chiar daca nu are 12 luni de contract ? I-am spus fetei sa aduca o copie legalizata a formularului de concediu emis de doctorul ei de familie pe care sa il inregistrez la casa de sanatate pentru ca practic es intra o singura data in concediu de sarcina si lauzie.#-o