avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare CIM (nastere a doilea copil) in timpul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare CIM (nastere a doilea copil) in timpul suspendarii CIM-ului pentru primul copil

Buna ziua,
Am o situatie foarte urgenta.
Avem o angajata care la a nascut la 05.12.2013, CIM-ul a fost suspendat (dupa efectuarea celor 126 zile concediu de sarcina si lauzie) cu 04.02.2014 pana la 05.11.2015. La 26.09.2015 a nascut a doua oara. I-am incetat prima suspendare cu 05.11.2015 si i-am suspendat a doua oara CIM-ul to cu 05.11.2015 pana la 27.09.2017 (implinirea a 2 ani al celui de-al doilea copil). Angajata a revenit si mi-a spus ca ar fi trebuit sa-i suspend cu data la care primul copil implinea 2 ani si nu cu data la care ea a solicitat incetarea primei suspenari. Am transmis deja in Revisal incetarea primei suspendari si a doua suspendare. Mai pot face modificari/corectii in Revisal? Dar de la 05.11.2015 pana la 06.12.2015 cum justific ca nu si-a reluat nici activitatea si nici nu are CIM-ul suspendat?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 13 Octombrie 2017
Ati procedat corect cu cea de-a doua suspendare.

Ea opereaza de la data incetarii primului CCC si pana la data implinirii varstei de 2 ani de catre copil.
Va multumesc.
Buna ziua,
Am aceeasi situatie..angajata cu cim suspendat pt primul copil, suspendare pana in 06.11.2017, intre timp naste al doilea copil..cu ce data operez in rezilval incetarea primei supendari?06.11.2017?si initiez o noua suspendare cu 07.11.2017 pana la data cand implineste cel de-al doilea copil 2 ani...?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incetarea primei suspendari = 06.11.2017

Suspendarea pentru CCC2 = 06.11.2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de incetare suspendare cim in revisal ela-ela ela-ela Buna ziua, O salariata a nascut in data de 04.09.2011 si a solicitat suspendarea cim incepand cu 20.12.2011 (urmatoarea zi dupa terminarea celor 126 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu medical geostel geostel Buna ziua Am urmatoarea problema in legatura cu o salariata care se afla in concediu de crestere copil pana la 2 ani care este insarcinata cu cel de al doilea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil andreea20ro andreea20ro buna ziua, sunt in concediu crestere copil pana in luna septembrie anul acesta dar sunt insarcinata si in iulie o sa nasc al doilea copil.care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)